Hallo,

In het weekend van 24/25 mei j.l. heb ik meegedaan aan een deel en like actie van Sportlandgoed Zwartemeer. De prijs was een tocht meerijden in een Jeep. Op zaterdagavond kreeg ik een telefoontje van de eigenaar van Sportlandgoed dat ik gewonnen had en of ik zondag middag tijd had voor een ritje? Wat dacht je zelf? Lijkt me gaaf. Er is evt. nog wel een tweede plaats dus als je vrouw of kind meewil, dat kan. Nou, toen was de adrenaline daar. Vrouw Hennie en Thomas van 13 waren enthousiast. Eerst moesten we op zaterdagavond nog even de Toppers in de Arena “overleven” en dan zondag de rit.

 

Zondagmiddag aangekomen hebben we eerst maar even een bodem aangelegd met een lunch en toen hebben we de introductie gehad van Frank, jullie voorzitter. Wat een enthousiaste man. Super. Na informatie over de vereniging en over de auto zijn we gaan rijden. Vrouw en kind achterin, zelf voorin en gaan over de AORTA zoals jullie dat noemen. Proefje rechts, proefje links. Nou proefje……. Ik kan niet anders zeggen als, Chapeau, dat jullie de auto’s door zulke bochten, nauwe steegjes krijgen en door zulke gaten weten te manoeuvreren  We hebben de waterkant verkent, de zandbakken bedwongen en nogmaals de wip, de pijpen en nog nauwere paadjes bedwongen. Af en toe een oeh van onze kant en een ahh maar de chauffeur Frank bleef rustig. Hoeveel heb ik over, vroeg ie dan en dan gas. Voor geen goud had ik dit willen missen en ik snap nu waarom men zegt, zou je dat wel doen? Het is een besmettelijk virus. Ja ik snap het. Wellicht even oriënteren op het internet. ;-). Wie weet wat je tegenkomt, een fiets, golfset of………..

 

Hartelijk dank voor deze mogelijkheid en veel succes en veilige kilometers gewenst dit jaar met alles wat jullie nog gaan doen. Ik heb begrepen dat jullie een grote familie zijn met soms drie generaties tegelijk in de baan. Leuk om dit even mee te mogen maken.

 

Vanuit Emmen de hartelijke groeten.

 Met vriendelijke groeten,

Berry A.H. Mantingh