KopAchtergrond
Zondag 21 februari: JeepAcademy Overloon!!!
NIEUWSPAGINA

24-02-14 JeepAcademy - Spaarnwoude - Uitnodiging

Uitnodiging
JeepTour
JeepAcademy 23 maart - Spaarnwoude

Jeep Club Nederland nodigt jullie uit voor een Jeep Academy op het terrein Spaarnwoude, zondag 23 maart a.s.·Dit terrein is gelegen aan de Laaglandersluisweg 12, Velsen-Zuid, Spaarnwoude.

AutoHalanDit jaar zijn wij door een tweetal bedrijven benaderd die graag met ons deze dag tot een spektakel willen maken. Het betreft de dealer Auto Halan uit Amsterdam (www.Auto-Halan.nl ), die wij met zijn klanten op de startersdag van vorig jaar hebben mogen ontmoeten. De tweede is onze welbekende sponsor Camera Warehouse

Dealer Auto Halan zal aanwezig zijn met een aantal van zijn klanten en zal tevens het evenement aankleden met zijn Demo Jeeps. Er wordt een echt Jeep plein ingericht met mogelijk ook wat noviteiten. Het is ook de bedoeling om te laten zien wat de verschillende type Jeeps standaard aan terreinvaardigheden meebrengt.
Wij zullen de klanten van Auto Halan op onze bekende wijze met onze marshals begeleiden bij de eerste stappen in het terrein rijden. Auto Halan zorgt de hele dag voor het natje en droogje. Zij verzorgen voor iedereen ook een gratis lunch.

SpaarnwoudeCherokeeXL

logoCameraWarehouseCamera Warehouse organiseert gedurende het evenement de “CWA Workshop Autosport Fotografie”. Deze zal plaatsvinden in het ontvangstgebouw. Daarna kunnen zij de theorie die Martin Brink hen zojuist heeft verteld in praktijk brengen.

Dus Jeepers, zorg dat jullie haar goed zit!

Geïnteresseerde JCN leden kunnen zich ook voor de CWA Workshop aanmelden. Camera warehouse geeft ook onze JCN-leden een korting van maar liefst 50%. Dus als je niet wilt rijden deze dag en je bent lid van Jeep Club Nederland geniet dan de 50% korting door de workshop te boeken via de site ( http://www.camerawarehouse.nl/cwa-workshop-autosport-fotografie-spaarnwoude-23-3.html ) en bij het afrekenen kortingscode "jcnmaart2014" gebruiken. De korting wordt dan automatisch toegepast (2 personen max. per boeking).

offoradtn

Parkeren:
Het parkeren op de openbare weg (Laaglandersluisweg) is niet toegestaan. Om de toegangswegen zoveel mogelijk vrij te houden voor hulpdiensten verzoeken we u om de trailers te parkeren op parkeerlocaties langs het Noordzeekanaal.

Het terrein
De condities van dit terrein zijn wel heel afhankelijk van het weer, de kans op een vochtige en modderige ondergrond is groot in dit jaargetijde. Sinds ons laatste evenement op dit terrein is er veel veranderd. De organisatie is inmiddels op het terrein gevestigd met hun kantoor en een restaurant. Naast deze huisvesting is Action Valley ook druk bezig met een uitbreiding van het offroad terrein. Hierdoor komt er een totaal nieuw deel ter beschikking aan de rechterzijde van de entree tot het terrein. Dit geeft ons weer nieuwe uitdagingen.

Spaarnwoude3Na langdurige regenval is dit terrein een uitdaging voor de wegbanden. De blauwe proeven zullen in de loop van de dag vanzelf een grotere uitdaging gaan vormen voor blauw, echter voor rode en zwarte proeven rijders zullen er dan genoeg uitdagingen zijn. Zorg dat jij en je Jeep voorbereid zijn op dit terrein. Als voorbereiding kun je denken aan de nodige boom- en sleeplinten, harpen, werkende lier e.d. En voor de persoonlijke voorbereiding de regenkleding, laarzen en een warme trui en een goed humeur. Een paraplu is overbodig, die waait daar meestal weg als je die nodig hebt.··

 

Spaarnwoude4JeepAcademy·
De Academy zal wederom bestaan uit blauwe, rode en zwarte proeven, die op het terrein zullen worden uitgestoken. Op verschillende plaatsen kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige waterpoelen.
Zoals gebruikelijk worden de deelnemers in groepen van verschillend klasse ingedeeld, waarna zij als team met hun marshal de proeven zullen rijden.·
 


Het programma voor zondag

09.30 uur
09.45 uur
10.00 uur/12.30 uur
10.15 / 10.30 uur
10.30 uur
12.30 uur/13.30 uur
13.30 uur/16.30 uur
16.30 uur/17.00 uur

Aanmelding met koffie/thee (Aangeboden door Auto Halan)
Briefing
Start Jeep Academy
Verzamelen CWA workshop
Start workshop
Lunch in het restaurant (Aangeboden door Auto Halan)
Vervolg Jeep Academy
Ontruimen off-road terrein···

Kostenopgave:·
Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 20,-. (toeslag niet-leden € 20,-)
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.·
 

Jeep Assist
Als je het leuk vind om ons mee te helpen met de voorbereiding dan ben je van harte welkom. Geef dit dan s.v.p. aan op het inschrijfformulier en vink daar het blokje aan bij Jeep assist en wij nemen dan contact met je op.
 

Inschrijven1a1a1a1a1a1a1a2Aanmelding:
Aanmelding voor het ijden met uw Jeep op onze Jeep Academy Spaarnwoude kan geschieden via dit inschrijfformulier Inschrijving gesloten!.
Uw inschrijving dient uiterlijk op 19 maart binnen te zijn.
(Expliciet voor de workshopaanmelding verwijzen wij naar Camera Warehouse.)
 

Beschrijving van de route:·
Via A9 richting noord/westen volg afslag A22 (IJmuiden Beverwijk Corus) Bij aansluiting IJmuiden draai rechts van A22, verder op N202\Amsterdamseweg.Na ± 900 meter, rechts afslaan naar Laaglandersluisweg, volg borden JeepClub.

We hopen jullie daar allemaal te mogen begroeten.

Plan je route daar naar toe met GoogleMaps, coördinaten 52º27’02.22”-4º39’54.90”
De VoorPret op het JeepForum
 

Have Fun Out There!   •  JeepClub Nederland