KopAchtergrond

JeepCamplogo1

Dutch JeepCamp 2015

Pinksterweekend 22 - 25 mei 2015
Sportlandgoed, Zwartemeer (Drenthe)

Het is bijna zover. In het Pinksterweekend wordt er weer een Dutch jeep Camp georganiseerd. Dit kan, als vanouds, weer een uniek weekend worden waarbij iedere Jeeper kan overnachten op een mooie, van alles voorziene, camping op het terrein of in een van de Canadese blokhutten. Een evenement waarbij alle mogelijkheden van offroad rijden, gezelligheid en saamhorigheid zullen samenkomen.

Sportlandgoed1

mlogokfa
Verl. van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer
Drenthe

GoogleMaps

Website : Sportlandgoed

Facebook: Facebook Sportlandgoed pagina

Acht jaar na het laatste Dutch Jeep Camp (2007) is dit evenement weer terug. Het is bijna zo ver. Komend Pinksterweekend – 22 tot en met 25 mei – komen we als Jeepers bij elkaar op een nieuw , 32 hectare groot, terrein: Sportlandgoed in Zwartemeer (Drenthe).

Om de voorbereiding van dit grote evenement goed te laten verlopen is het goed om je niet op het laatste moment aan te melden. Zo is er een gelimiteerd aantal collector items in de goody bag die je zeker niet wil missen. Ook voor diegenen die niet gebruik willen maken van de camping, maar willen overnachten in de blokhutten is het aan te raden zich snel op te geven en een blokhut te reserveren bij het Sportlandgoed. Er zijn er nog maar een beperkt aantal vrij.

Het Sportlandgoed heeft goede mogelijkheden als het om eten en drinken gaat. Er is een restaurant waar speciale Jeep menu’s besteld kunnen worden, lunch is uiteraard geen probleem en ook kan er ontbeten worden. Zelfs het bestellen van broodjes voor het ontbijt door de kampeerders behoort tot de mogelijkheden. Bij het inschrijven op het evenement kunnen ontbijt en broodjes service worden geregeld.

JeepMudDeze editie is er een speciale Camera Warehouse Trial Cup, met prachtige prijzen, 3 Go Pro 4 actiecamera's. Zie Facebook. Deze Trial is voor alle type Jeeps, zodat iedereen kans maakt op die waardevolle prijzen. Je behendigheid als Jeep chauffeur met bijrijder zal zo aan het licht komen.

Uiteraard zijn er ook enkele spectaculaire demonstraties van enkele “Extreme” Jeeps in een rivierdoorwading en rioolpijp crossing. Wil je meedoen met een demonstratie, geef dit dan door aan de organisatie. De mudcup ontbreekt uiteraard ook niet. Nu ook een mudcup voor de “rode” rijders. Spektakel alom!

Tijdens een van de twee Touren in de omgeving, doen we op zaterdag ook nog een tweede 4x4 terrein aan vlakbij Emmen. Dit is een wat zwaarder terrein, speciaal voor rode en zwarte rijders. Naast het terrein van het Sportlandgoed, op een terrein van het waterschap hebben we speciaal voor de groene en blauwe rijders trials uitgezet. Vanaf het strand we ook het meer in, ook voor blauwe rijders. Kortom, voor elk wat wils. Meld je snel aan om er zeker van te kunnen zijn niets te missen.

LandwegVoor diegenen die zich al aangemeld hebben, maar de betaling van het inschrijfgeld nog niet hebben geregeld nogmaals de mededeling dat je inschrijving pas rond is als het inschrijfgeld naar de JCN is overgemaakt. Dus het advies per omgaande te betalen.

We hopen op een record aantal Jeepers op dit Dutch Jeep Camp zodat we straks weer kunnen terugkijken op een groots en gezellig evenement. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. Heb je vragen of wil je je opgeven voor een demonstratie stuur dan een mail naar de organisatie!

Tot op het Sportlandgoed!

Op het 32 hectare grootte Sportlandgoed is alles in voorbereiding om er een geweldig treffen van te maken. Voor de hele familie, de 'die hards' voor Extreme, maar ook de beginnende Jeeper. Met schitterende routes in de omgeving, een nachtrit op een speciaal 3 kilometer lang traject op het terrein, waterdoorwadingen en veel vertier voor de kinderen is er voor elk wat wils. Natuurlijk ontbreken de Mud Cup en Concours ‘D Elegance niet. Wie heeft de mooist versierde, opgebouwde of bijzondere auto. En bieden we nog veel meer.

 

Kortom een ouderwetse Dutch JeepCamp.

KampvuurOp zaterdagavond hebben we een gezellige feestavond, uiteraard met een goed verzorgde gezamenlijke BBQ. De avond afsluitend bij een gezellig kampvuur.

Zondagavond is er een heuse troubadour, die ons komt vermaken bij het kampvuur.

Deze 4 dagen Jeep plezier, inclusief overnachten op de camping en de BBQ op zaterdag kost € 135 per Jeep (op basis van 2 volwassenen).


Canadese vakantiehuisjes

Sportlandgoed2a

Iedere blokhut beschikt over zijn eigen sanitair. Dit betekent dat u douche en toilet volledig voor uzelf hebt. Daarnaast is er een woonruimte waar u gezellig met elkaar wat kunt drinken en napraten. Overnachten in zo’n vakantiehuisjes doet u zonder dat u zich druk hoeft te maken. Al de blokhutten zijn uitgerust met een 2-persoons stapelbed. De bedden zijn 160 cm bij 210 cm, inclusief bedlinnen. Wel is het handig om zelf handdoeken en bestek mee te nemen. De verhuur van deze blokhutten kunt u rechtstreeks reserveren bij het Sportlandgoed. Aangezien het aantal blokhutten beperkt is dient u er dan wel op tijd bij te zijn. Canadese Blokhutten

Camping

Sportlandgoed3a

Op de camping in Drenthe ontbreekt het u aan niks. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zorgeloze Jeep Camp Experience. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten op de camping te weten stroomvoorzieningen, watertap- punten, ruim en goed onderhouden sanitair met vloerverwarming, sanitair geschikt voor gehandicapten en kleine kinderen, afstortplaats en verharde parkeerplaatsen.

Beperkte Inschrijvingen
Gezien de exclusiviteit van dit evenement zijn de inschrijvingen echter wel beperkt tot een maximaal aantal deelnemers. Dus u dient er op tijd bij te zijn.
 

Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

 • Vrijdag 22 mei:
  vanaf 13.00 uur start ontvangst, technische keuring en inschrijving, settelen op de camping;
  's avonds om 23.00 uur nachtrit. Rijden = geen drank op.
   
 • BlubZaterdag 23 mei:
  9.00 uur briefing en gezamenlijke aftrap van het evenement bij het sportcafé (koffie en lekkernij);
  10.00 uur start ochtendtour en indeling groepen voor Academy op het terrein en op nabijgelegen TTT terrein (extremer terrein); in de middag demonstratie “Extreme”;
  vanaf 17:00 uur treffen bij sportcafé met aansluitend BBQ en feestavond.
   
 • Zondag 24 mei:
  9.30 uur briefing
  10.00 uur start ochtendtour, Academy op het terrein; in de middag demonstratie rivierdoorwading;
  20.00 uur Concours ‘D Elegance, aansluitend prijsuitreikingen en overlopend naar kampvuurtreffen met troubadour.
   
 • Maandag 25 mei:
  9.30 uur briefing
  10.00 uur start laatste tour mogelijkheid en Academy op het terrein.
  15.00 uur sluiting Dutch Jeep Camp.

Tijdens het gehele weekend zijn er voldoende mogelijkheden voor de kids: van een uitdagend springkussen, diverse spellen tot een Kinder Meerkamp.

 

InschrijvenOpgave deelname:
Schrijf u nu in middels dit .Inschrijving gesloten!!

Uw inschrijving dient uiterlijk op 20 mei binnen te zijn!!

 

FinishDe kosten voor dit evenement bedragen € 135 per Jeep, gebaseerd op 2 volwassenen.
Naast deelname aan alle activiteiten, zit daar ook het overnachten op de camping bij in en de BBQ op zaterdagavond.
Per extra volwassene wordt € 25 in rekening gebracht en per kind (3 – 15 jaar) zijn de kosten voor dit weekend € 15.

Voor niet-leden geldt er een toeslag van € 35 per Jeep en € 10 voor een extra volwassene. Voor de kinderen is er geen toeslag.

Voor meer informatie: Ronald Baas en/of Ronald Ligteringen

Download hier de Dutch JeepCamp teaser!!

Doe mee met de Voorpret op het JeepForum.

 

22 - 25 Mei 2015
DUTCH JEEPCAMP 2015
BE THERE ……….
!

DEFlagSpeziell für unsere
Deutschen Jeep-Freunde!
klicken sie hier!

DEFlag1Especially for our
English Jeep friends!
Click here!

Zondag 21 februari: JeepAcademy Overloon!!!
NIEUWSPAGINA

Have Fun Out There!   •  JeepClub Nederland