KopAchtergrond

VooraankondigingJeepTour

image001

image003Het is bijna zover. De voorbereidingen zijn weer gestart en we gaan er weer in het Pinksterweekend een geweldig evenement van maken. Afgelopen jaar hebben op het Sportlandgoed in Zwartemeer (Drenthe), na jaren van afwezigheid, weer ons Dutch Jeep Camp georganiseerd. Er waren zeer positieve reacties over dit evenement en we hebben begrepen dat spijtoptanten niet nog een keer afwezig zullen zijn. Op het Sportlandgoed hebben we de mogelijkheid en toestemming om nog meer uit te gaan zetten. Het is weer een weekend voor elk wat wils, van enkele Touren in de omgeving, groen/blauwe proeven tot extreme (demonstratie) proeven. Voor de kids is er ook veel te doen. De actieve Meerkamp zal zeker niet ontbreken! Al met al een schitterend vrienden- en familietreffen, uiteraard met onze Jeeps. Dit alles gebeurt op het Sportlandgoed, waar iedere Jeeper kan overnachten op een mooie, van alles voorziene, camping op het terrein of in één van de Canadese blokhutten. Een evenement waarbij alle mogelijkheden van offroad rijden, gezelligheid en saamhorigheid zullen samenkomen.

Unknown1

image007Op het 32 hectare grootte Sportlandgoed is alles in voorbereiding om er een geweldig treffen van te maken. Voor de hele familie, de die hards voor Extreme, maar ook de beginnende Jeeper. Met schitterende routes in de omgeving, een nachtrit op een speciaal 3 kilometer lang traject op het terrein, waterdoorwadingen, veel vertier voor de kinderen is er voor elk wat wils. Natuurlijk ontbreken de Mud Cup en Concours ‘D Elegance niet. En nog veel meer. Kortom een ouderwetse Dutch Jeep Camp.

Op zaterdagavond hebben we een gezellige feestavond, uiteraard met een goed verzorgde gezamenlijke BBQ, de avond afsluitend bij een gezellig kampvuur.

Zondagavond is er een avondvullend evenement met troubadours en een nar, die ons komen vermaken bij het grote kampvuur. Ook weer grootser dan vorig jaar!

image009Voor diegenen die niet op de camping kunnen of willen overnachten, maar in een blokhut, raden we aan zo snel mogelijk één (of meerdere) van de 36 blokhutten bij het Sportlandgoed te reserveren bij www.Sportlandgoed.nl of per telefoon 0591-314654. Wel even vermelden dat je voor het Dutch Jeep Camp komt, vanwege het speciale prijsarrangement hiervoor (DJC korting). De blokhutten zijn niet alleen bij Jeepers populair in het Pinksterweekend. En Vol = Vol!

Binnenkort gaan we de inschrijving opstarten.
Zet dit evenement nu alvast in je agenda!

Unknown

 

Zondag 21 februari: JeepAcademy Overloon!!!
NIEUWSPAGINA

Have Fun Out There!   •  JeepClub Nederland