Dinsdag, 24 juni 2003

Wil je alles weten over de Jeep®Rubicon van Lara Croft en bv een mooie wallpaper downloaden of een gloednieuwe Rubicon winnen ga dan gauw naar deze fraaie Site!!!

Vrijdag, 20 juni 2003


JeepClub Nederland zoekt nu een rode Jeep voor Suske en Wiske-film!!!
Gisteren kregen we het volgende mailtje binnen:

Hallo Jeepclub,
Volgens mij worden jullie hardstikke populair in Filmland.
Voor de nieuwe Suske en Wiske speelfilm De Duistere Diamant zijn wij op zoek naar een rode jeep. Zie voorbeeld in album 121 van Willy Vandersteen. Het lijkt een beetje op een oude Willy Jeep. Met deze Jeep gaan Lambik en Sidonia, natuurlijk met de helden Suske en Wiske op vakantie naar Nederland...
Als iemand voor ons een tip heeft?
Laat ons even weten?

Zo zie je maar weer: de Jeep® blijft onvermindert populair, niet alleen bij het grote publiek maar ook in de filmwereld!!!
De webmaster is naarstig op zoek naar een beter plaatje maar hiernaast zie je alvast de cover van het album.
Ook nu kun je weer reageren aan het secretariaat@jeepclub.nl.

Update: Hiernaast een beter plaatje van de Willy's MB

Vrijdag, 13 juni 2003


JeepClub Nederland zoekt een Jeep Wrangler 1987!!!
Op dit moment starten de opnamen voor de nederlandse bioscoopfilm "SIMON" onder regie van Eddy Terstal.
De film zal begin 2004 worden uitgebracht en zal ook door de VPRO op termijn worden uitgezonden.
De film handelt in 1988 over twee jonge mannen die elkaar ontmoeten bij een aanrijding en, jawel, Simon in zijn Jeep Wrangler rijdt een andere knaap aan en enz. enz.
Nadien wordt er nog driftig met de Jeep Wrangler in Amsterdam rondgereden.

Wat wordt er gezocht???
Op dit moment wordt gezocht naar een jeeper die zijn Jeep Wrangler bouwjaar 1987 voor een aantal dagen in juli en september voor de filmopname tegen een (kleine) vergoeding ter beschikking wil stellen.
De opnamedagen zullen in totaal 3 tot 5 dagen in beslag nemen.
Afgezien van het bouwjaar zijn er bij mij geen verdere specifieke kenmerken opgegeven waaraan de jeep moet voldoen, dus wat betreft kleur, uitvoering en uitrusting.

Wie houdt je tegen!!!
Nou wat let je, je eigen jeep op het witte doek, Hollywood lonkt misschien al in de verte....
Wil je hieraan meewerken, geef mij dan 'n mailtje op secretariaat@jeepclub.nlwaarna ik je in verbinding zal brengen met de filmproducent.

 

Dindag, 10 juni 2003Vierdeurs Wrangler?
De Amerikaanse firma Tennessee Custom Vehicles bouwt op aanvraag vierdeurs Jeep Wranglers . Voor een prijs onder de $ 40.000 wordt de 'gezinswrangler' geleverd. U kunt ook een TJ model aanleveren dat vervolgens wordt verbouwd. De laattse tijd heeft de firma veel 'gestretchte' Jeeps uitgeleverd aan verhuurmaatschappijen. Ook het leger schijnt interesse te hebben (die hadden toch Hummers?)

Bron: 4x4site.nl

Dindag, 10 juni 2003
Lara Croft rijdt Rubicon

Film- en videogame-heldin Lara Croft zal in haar nieuwe Tomb Raider film geen gebruik meer maken van een Land Rover Defender. De actrice stapt over op een Jeep Wrangler Rubicon , uiteraard voorzien van allerlei speciale onderdelen. In samenwerking met DaimlerChrysler bouwde het productieteam een stoere 4x4 met een speciaal interieur, carterbescherming en beplating op de deuren. De banden zijn 35" Mickey Thompson Bajas, het veersysteem met 4" lift is van Skyjacker . In de bullbar van Hanson is een Warn lier aangebracht. Speciale projectielampen sieren de rolkooi. Volgens ons kan Lara wel zo'n stoere bak gebruiken

Bron: 4x4site.nl

Dindag, 3 juni 2003


Uit Italië bereikte ons een e-mail met een uitnodiging voor een Jeep-Meeting van 4 t/m 6 juli. Ga je rond die tijd naar Italië en het lijkt je wat? Doen!!! Ga hier naar hun site.

Maandag, 2 juni 2003


Er lagen nog een flink aantal foto's welke gemaakt zijn tijdens de Bestop Jubileumdag. En wederom kun je die bekijken op de Photogalery. Alvast veel kijkplezier!!!

Maandag, 2 juni 2003


Vandaag zijn er nieuwe foto's geplaatst in de Photogalery van het evenement in Brouwersdam welke werd gehouden op 4 mei 2003.

Vrijdag, 30 mei 2003


Op de Photogalery kunnen jullie alvast enkele foto,s bekijken die op de Jubileumdag van Bestop zijn gemaakt. Later volgen er nog meer.

We zullen in het vervolg foto's van evenementen en dergelijke zo snel mogelijk plaatsen!

Woensdag, 28 mei 2003


Afgelopen zaterdag 24 mei zijn er tv-opnamen gemaakt voor het Yorin programma "De Slechtste Chauffeur van Nederland". Jeepclub Nederland is gevraagd hier hun (technische) medewerking aan te verlenen. Het een en ander gebeurde op een terrein van wegenbouwer Heyting in de buurt van Bemmel.

Naast de presentator Gijs Staverman was ook de bekende formule1-presentator Olav Mol aanwezig. Dikke pret dus!!!! De briefing werd gedaan door Willem van Holten van Bestop inc. die ook de gele jeep ter beschikking stelde. De route werd uitgezet door de technische mensen van JeepClub Nederland en voor de mooie plaatjes gebeurde dat i.s.m. de scouts van Yorin. De aflevering met deze opnamen worden tussen nu en 4 weken uitgezonden.

Er zijn een aantal foto's gemaakt die dag en die kun je hier bekijken.