Zondag, 27 augustus 2006
Geilenkirchen: 'n onverwacht succes!!!
Vanavond kwam Ruud met de modder aan z'n broek en het zand in z'n nek met 'n big smile bij ons binnen. Enthousiast over het hele weekend, het terrein was ronduit fantastich, veel deelnemers (65 jeeps), het weer was perfect, uitdagende trials, 'n spannende nachtrit, gezellig jeepersvolk met een hartverwarmende verbroedering and 'n lot of fun!
En dus hier de foto's van Hans Meeuwsen en de foto's van Richard van Helvoort. De reacties op het JeepForum
Zaterdag, 19 augustus 2006
D U T C H J E E P® C A M P 2 0 0 6
Dutch Jeep Camp zal ook dit jaar doorgang vinden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Save the day: 20, 21 en 22 oktober a.s. 

Voor Dutch Jeep Camp 2006 kunnen we dit jaar in principe als enige gebruiker over nagenoeg alle faciliteiten van het recreatiepark Ermerstrand www.ermerstrand.nl beschikken. 
Dit unieke park, deels nog in ontwikkeling, bied ons werkelijk fantastische faciliteiten, bos, zand, modder, water, outdoor, mooie horeca en vooral vrijheid in ons programma, waardoor we vrijdagavond 20 oktober al kunnen beginnen met Jeep Waterworld een speciale nachttrial naar, rond en op een eiland, gewoon uniek. 
Daarnaast behoren tot het programma traditioneel de Jeep Trial, de Jeep Tour (op zondag door het Drentse land) en het Jeep Concours d’Elegance. 
Daarnaast komen de Jeep Kids aan hun trekken op de Bush Trail en de Jeep Outdoor 
Hoewel het tijdstip wat later als normaal in het jaar ligt , kunnen we je veel extra’s bieden tegen naar verwachting lager kosten als voorgaande jaren.
Begin september zullen de uitnodigingen en het programma worden verzonden en start de inschrijving.
Tot dan op…… Dutch Jeep Camp 2006 
Donderdag, 10 augustus 2006
Uitnodiging Jeep® Treffen Geilenkirchen  (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland)
In het weekend van 26 en 27 augustus 2006 bezoeken wij het Jeep® Treffen in de Davidsgrube gelegen aan “An der Friedensburg” te Geilenkirchen (Duitsland).
Dit evenement staat in Duitsland bekend als het Spaßwochenende Geilenkirchen en wij verwachten een behoorlijk aantal Jeepers uit Duitsland, terwijl daarnaast ook leden van de Off Road Challenge welkom zijn.. 
Voor het weekend is, gezien de capaciteit van de steen en zandgroeve, het aantal deelnemers (Jeeps) gemaximeerd op 100.  

Programma onderdelen: 
Gedurende dit weekend kunnen de vaardigheden worden beproefd op de vele vrije trials in de Grube, maar ook op een drietal Challenges, te weten:

• Climb the Hill
• Crawl the Rocks
• Beat the Balls

De bekers voor de plaatsen 1, 2 en 3 op ieder onderdeel worden door ons inmiddels opgepoetst en zullen op zondag 27 augustus s’middags rond 15.00 uur worden uitgereikt.

 Het programma voor dit weekend is als volgt: 
Vrijdag 25 augustus: Vanaf 17.00 uur welkom op het terrein en inrichten kampeerplaats
Vanaf 19.00 uur inschrijving   
 Zaterdag 26 augustus: Ontbijt op eigen gelegenheid
Vanaf 09.00 uur inschrijving
09.45 uur briefing en indeling teams
10.00 uur vertrek voor programma onderdelen
13.00 uur lunch op eigen gelegenheid
14.00 uur hervatting programma
17.00 uur sluiting
Zondag 27 augustus:  Ontbijt op eigen gelegenheid
Vanaf 09.00 uur inschrijving
09.45 uur briefing en indeling teams
10.00 uur vertrek voor programma onderdelen
13.00 uur lunch op eigen gelegenheid
15.00 uur prijsuitreiking
16.00 uur afbreken tenten
17.00 vertrek

Inschrijvingskosten: 
De inschrijfkosten zijn club onafhankelijk en derhalve voor iedere jeep gelijk. 
Gehele weekend per jeep  € 40,00
Een dag per jeep                € 25,00      
De inschrijvingskosten zijn uitsluitend voor huur terrein met beperkte elektra- en toiletvoorzieningen.
Overnachting met tent of kleine caravan is mogelijk.         
Overige faciliteiten zullen niet aanwezig zijn, dus be prepared…!!! > a Basic Outdoor Jeep Event.< 
Zorg voor je eigen onderdak, warmte en voeding!!!!!!!!            

Aanmelding: 
Deelname kan worden opgeven middels e-mail info@jeepclub.nl onder opgave van: 
•  Naam
•  Lidnummer van JCN, JCD, JCB of ORC
•  Aantal personen
•  Aantal overnachtingen 

De kosten dienen te worden voldaan bij inschrijving op het terrein op 26 augustus of 27 augustus a.s. 
De inschrijving dient voor 20 augustus a.s. bij ons binnen zijn  

Routebeschrijving:  Waar ligt Geilenkirchen?      Geilenkirchen vanuit de sataliet.                                    
Volg de A2/E25 van Eindhoven richting Maastricht. Na knooppunt Leenderheide, afslag Sint Joost, via N271 en N295 naar de grensovergang met Duitsland.Vervolg route op de L410 richting Gangelt, vervolgens op de B56 richting Gangelt, Stahe en Gillrath.Aankomst in Geilenkirchen via de Sittarderstrasse, op kuispunt met de Berliner Ring rechtsaf naar de L42, op kruispunt met de Herzog Wilhelmstrasse rechtsaf. Buiten de bebouwde kom rechtsaf over de beek en het spoor.Direct over de spoorweg linksaf en volg bord Jeep Club Treffen Aankomst op het terrein is niet eerder mogelijk dan op vrijdag 25 augustus a.s. vanaf 17.00 uur, dit laatste in verband de werkzaamheden in de Grube. 
Hopelijk mag ik daar vele van jullie begroeten 
Met vriendelijke groet Ruud van Huët 
Vrijdag, 21 juli 2006
Dutch JeepCamp 2006 vervallen?
Tot op heden heeft het bestuur nog geen geschikte locatie kunnen vinden voor het 3e Dutch JeepCamp 2006 op 8 t/m 10 sept. Er waren een aantal opties hiervoor maar om diverse redenen (geen vergunning, veel te hoge bedragen enz.) is het gewoon niet gelukt om op de geplande datum het JeepCamp plaats te laten vinden. Er wordt nog gezocht naar andere mogelijkheden.
Vrijdag, 21 juli 2006
Vakantietijd, Komkommertijd
Het is vakantietijd en dat is goed merkbaar. Het is al 'n flink aantal dagen snikheet en dan zit je toch liever in de tuin of op het balkon onder de parasol met een lekker koel drankje. Daarnaast zijn vele van ons op vakantie in binnen- of buitenland. Het bezoekersaantal van de JCN-site is met deze dagen zo'n 40 tot 50% minder.
Komkommertijd? Tja, zoveel gebeurt er niet in Jeep-land. Voor diegene die toch maar eens achter z'n computer is gekropen kan het laatste Daimler-Chrysler NieuwsBrief (juli 2006) lezen onder de knop rechts van hier.
Voor de nieuwsgierigen onder ons die geinteresserd zijn in het hoe en wat van allerhande dagelijkse en niet dagelijkse dingen is hier nog 'n leuke HowStuffWorks site. 'n Soort amerikaanse "Kijk". Met o.a. een uitleg over hoe 4WD werkt.
Ondanks dat alles in het engels is, is het toch interressant om deze site toe te voegen bij je Favoriete pagina's.
Zondag, 11 juni 2006
Veldhoven 2006 (Sjef Broere, webmaster JCN)
Zo, vandaag weer een leuke dag gehad. Ik was wat laat en de meesten zaten al in het terrein. Daar kwam Hendrik (Black Bear) aanrijden en riep dat ik met hem mee kon rijden. Nou ja, je weet dan dat je het niet schoon houdt, zeker als je geheel open rijdt. En ja hoor, na drie minuten zaten we al in een flinke modder(bak)bui. De modderflatsen vlogen om m'n oren. M'n videocamera onder de blub en ikzelf natuurlijk ook. En meteen zaten we ook vast met de blub totaan de deuren. Hendrik, onder de blubber, kijkt me aan met een brede glimlach en zegt vervolgens de historische woorden: "Tja, daar doen we het allemaal voor, weet je", Toen ik later op de dag thuis kwam en de woonkamer binnen stapte schoot Clari hevig in de lach en riep: "Wat zie jij eruit, hup naar de garage en uit die kleren en meteen onder de douche!". In m'n nakie ren ik naar boven richting douche waar Clari al klaarstond met 'n grote schrobborstel. Vervolgens kreeg ik 'n stevige schrob(beurt) onder de douche. Genoeg hierover. Ik ben meer met video's bezig geweest dan met fotograferen dus het zijn maar 'n paar van mij.
Foto's:
Video's: video-filmpjes
Reacties: JeepForum
Update: Ons 500e lid Maurice Coolen (zie foto's in deel1) vertelde ons dat hij en z'n andere helft 'n leuke dag hebben gehad. Ze hadden dit keer niet echt meegereden maar dat gaan ze de volgende keer zeker wel doen.
Hier zijn 'n paar foto's van Maurice die hij daar in Veldhoven maakte. En nogmaals Maurice: Welkom bij de Club!!
Vrijdag, 9 juni 2006
Zondag, 5 juni 2006
Ballenstedt 2006
Hier zijn alvast 292 foto's van Hans Meeuwsen. En natuurlijk de reacties op het JeepForum.
Update: De foto's van Richard van Helvoort
Donderdag, 1 juni 2006
Uitnodiging JeepAcademy Veldhoven (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland) 
Na een succesvol avontuur in Wamel, willen wij je nu uitnodigen voor de JeepAcademy Veldhoven op zondag 11 juni a.s. Na het succes van vorig jaar en de opgedane ervaringen bij andere gelegenheden op dit terrein, weten we eigenlijk al bij voorbaat dat het een geweldige JeepAcademy zal worden. In het bijzonder willen wij diegenen uitnodigen die dit terrein nog niet hebben mogen ervaren en de nieuwe leden die nog geen of weinig terreinervaring hebben opgedaan, omdat dit terrein zo buitengewoon gevarieerd is en dus voor iedereen mogelijkheden biedt.  

JeepAcademy
 
De Academy zal wederom bestaan uit ongeveer twintig proeven, welke in het bosparcours zullen worden uitgestoken, waarbij overigens de aanwezige waterpoelen zullen worden betrokken. Zoals gebruikelijk worden de deelnemers in groepen van verschillend klasse ingedeeld, waarna zij als team met hun teamleider/marshal de proeven zullen nemen. Waar vorig jaar ambassadeur Thijs de Teut nog zijn scepter zwaaide, wordt nu geregeerd door de Hofnar

Het programma 
Zondag
09.30 uur
10.00 uur/13.00 uur:
13.00 uur

14.00 uur/16.00 uur:
16.30 uur 
17.00 uur
Ontvangst met gratis koffie/thee
Trial/Academy
Lunch: Broodjes, e.d. koffie en thee zijn tegen
betaling verkrijgbaar bij het inschrijfbureau
Trial/Academy
Prijsuitreiking
Ontruimen off-road terrein  

Kostenopgave: Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 25,-. (toeslag niet-leden € 20,-)
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie. Aangezien op het terrein geen faciliteiten zijn, zullen tijdens de pauze rijkelijk belegde broodjes met koffie, thee en frisdrank bij het inschrijfbureau verkrijgbaar zijn.     
Beschrijving van de route: 
Op de A2, rondweg Eindhoven, neem je de Afslag 29 (vliegveld). Onderaan de afrit, richting Acht. Bij de eerstvolgende verkeerslichten links de Oirschotsedijk op (richting Oirschot). Over het bruggetje links de Spottersweg op, vervolgens de eerste weg rechts, de Landardseweg op. Je passeert de kartbaan en het motorcrossterrein, volg de bocht naar rechts en daarna rechts het zandpad op. Aan het eind van het pad is het hek van het terrein. 
De route zal tevens met JeepClub routeborden worden aangegeven  
Waar ligt Veldhoven? of vanuit de Sataliet (Google Earth)
Aanmelding:
Voor leden kan de aanmelding plaatsvinden:      
middels e-mail onder vermelding van “lidnummer” en het kenmerk “Veldhoven” en “aantal personen” (voor de lunch) of      middels het inschrijfformulier. Word.doc of Pdf
Niet leden dienen het gehele inschrijfformulier in te vullen en aan ons te faxen of te mailen. 
We hopen jullie daar allemaal te mogen begroeten. 
Met vriendelijke groet,  
Namens het bestuur van Jeep Club Nederland Ruud van Huët
Zondag, 28 mei 2006
Dat wordt vandaag weer dikke pret daar in Wamel!
Gisteren zijn de Marchals weer druk in de weer geweest met het uitzetten van de trials. Het ziet er naar uit dat we vandaag gewoon goed weer hebben, het terrein is zodanig dat er vandaag menig zweetdruppeltje zal verschijnen.
Olaf Siemens maakte 'n paar foto's van gisteren.
Update: Foto's: Hans Meeuwsen, Nathan ter Stege, Jeffrey Smit, Maurits van Halen, Bert&San Verwey
Reacties op het Forum En nog meer foto's: Bartman Charlie NEW: René NEW: Jos Beekman
NEW
Update2:
Andre Vink maakte van deze dag het volgende Filmpje (82 mb Flash - 23 minuten) NEW
Maandag, 15 mei 2006
JeepCamp Ballenstedt (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland)
Hallo jeepers, Enige dagen geleden ontving ik de bevestiging van onze zusterorganisatie JeepClub Deutschland
dat wij wederom van harte welkom zijn op hun JeepCamp in Ballenstedt, Duitsland. 
Programma:
JeepCamp Deutschland
wordt gehouden van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni a.s. maar vanaf donderdag 2 juni a.s. kunnen we onze tenten al op het terrein opslaan. 
Het JeepCamp is uitsluitend toegankelijk voor Jeepers met hun jeep, en wordt gehouden op een oud militair off-road terrein, waar zowel wordt overnacht en gefeest als wordt gereden. 
Daarnaast worden er voor de afwisseling gedurende twee dagen routes aangeboden naar omliggende off-road terreinen. (“Programma und Regeln 2006.doc”) of (Programma und Regeln 2006.pdf)
Om een indruk te verkrijgen van dit Jeep Camp verwijs ik hier graag naar ons reisverslag van vorige jaren en de foto’s en niet te vergeten: de Reisverslagen hierover! 
Aanmelden:
Voor deelname is het noodzakelijk dat je:
1.   volledig de "Anmeldung" in Word of als Pdf” met blokletters invult;
2.   alsmede de “Erklärung” met kenteken, namen en handtekeningen;
3.   de betaling voor 1 juni 2006 verzorgd op ons bankrekening 32.16.62.814 onder vermelding “Ballenstedt 2006”;
4.   de “Anmelding” en de “Erkläring” zo spoedig mogelijk aan ons toestuurt via e-mail (info@jeepclub.nl) of
fax +31(0)313-632459. 
Routebeschrijving:
Voor een routebeschrijving met locatie zoek op www.routenet.nl:
·     Straat:   Am Zehling;
·     Plaats:  Ballenstedt;
·     Land:    Duitsland.
Als je er bent moet je vervolgens wel de straat “Am Zehling” helemaal uitrijden. 
De locatie is gelegen in een uitloper van de Harz en de rijafstand bedraagt vanaf de grensovergang Ned-Dld op de A1 ongeveer 365 km. Vorig jaar werd JeepCamp Deutschland door +/- 350 Jeepers bezocht en het is altijd weer een geweldige ervaring zoveel Jeepers te ontmoeten, zoveel gelijkgezinden en geen een gelijk. 
Kortom een geweldig evenement, eigenlijk een kleine vakantie en als we net zo geweldig weer treffen als vorige jaren, dan gaat alles goed komen. 
Waar ligt Ballenstedt? of vanuit de sataliet met Google Earth
Donderdag, 11 mei 2006
Crus Ardenne (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland)
De JeepTour in Crus Ardenne is komen te vervallen. Van de organisatie kregen wij de volgende brief (Pdf).
Woensdag, 10 mei 2006
Euro Camp Jeep 2006 (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland)
Dit jaar wordt van 5 t/m 8 juli a.s door Chrysler International voor het zesde keer Euro Camp Jeep georganiseerd, welke dit jaar zal plaats vinden in Kroatië. Het thema voor dit jaar zal zijn Jeep & Sailing. Als je dit unieke Jeep Event een keer met je familie wilt meemaken, zorg dan dat je er op tijd bij bent. 
Aanmeldingen kunnen plaatsvinden op de site: www.jeep.nl  Voor dit evenement bestaat inmiddels veel animo en er zal door DaimlerChrysler Nederland uit alle aanmeldingen een selectie worden gemaakt. Na aanmelding en selectie zal door DaimlerChrysler Nederland B.V. contact met je worden opgenomen en zullen nadere bijzonderheden zoals kosten, hotels e.d. bekend worden gemaakt. 
Als je een indruk wilt krijgen hoe het was en naar verwachting zal zijn, kijk dan nog even op onze site naar het nieuwsarchief van 12 juli 2005;  Meld je dan nu aan en geef vooral aan waarom je juist dit jaar daaraan wilt deelnemen; 
Zondag, 7 mei 2006
JeepAcademy Wamel in het Land van Maas en Waal (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland)
Op zondag 28 mei a.s. zal de 3de JeepAcademy in 2006 worden gehouden en wel in Wamel op het privé-terrein van de Fam. Bernts aan de Dalenstraat 6. 
Deze Academy zal uit ongeveer twintig proeven bestaan, welke in het beboste terrein zullen worden uitgestoken.Het terrein is afhankelijk van de weersomstandigheden middelzwaar tot zwaar te noemen, doch zoals altijd zijn ook de standaard jeeps van harte welkom. 

De deelnemers zullen in groepen van verschillend klasse worden ingedeeld, waarna zij als team met hun Jeep Club Marshal de proeven zullen nemen. Voor deze
JeepAcademy hebben we “Beestenboel” als thema genomen.  
Het programma voor de zondag is als volgt:
09.30 uur:
10.00 uur/13.00 uur
13.00 uur::
14.00 uur/16.30 uur:
17.30 uur:
Ontvangst met koffie en thee,
Trial/Academy,
Lunch “snackmobiel “de Eijkjes”, www.deeijkjes.nl/
Trial/Academy,
Ontruimen off-road terrein. 
Deelname:
Uw deelname kunt u opgeven middels e-mail onder kenmerk: Jeep®Academy Wamel en lidnummer. 
Kostenopgave:
Inschrijfgeld per jeep en pilot bedraagt € 25,- exclusief lunch.
Toeslag niet-leden per jeep € 20,-.De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie. 
Beschrijving van de route:  
A15, Afslag Beneden-Leeuwen, aan het eind van N323 rechtsaf op de N322 richting Wamel. 1ste weg links, vervolgens 2de weg links.1ste boerderij aan de linkerhand. 
Degenen met navigatiemogelijkheden dienen het adres “Dalenstraat 6 te Wamel” aan te houden.  
Bijzonderheden:
Het terrein is enige jaren niet bereden en is behoorlijk ruig, vanwege de begroeiing, omgevallen bomen,sloten en geulen, terwijl ook enige kunstmatige hindernissen in het terrein zijn aangebracht. 
Voor het jaar 2006 derhalve een primeur voor Jeep Club Nederland. 
Tot slot willen wij opmerken dat deze Academy vanwege de ruigheid van het terrein zich niet echt leent voor een dagje uit met de kinderen, dit in tegenstelling tot de eerstvolgende Jeep Tour op de Crus Ardenne tijdens het Pinksterweekend in Neufchateau, België.
En jaja, tot slot is Jean-Paul van de Cruijsen voor ons alvast gaan kijken naar dit maagdelijk terein, zie hier!
Waar ligt Wamel?
of vanuit de sataliet met Google earth
Woensdag, 3 mei 2006
Vrijstelling BPM ondernemers (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland)
Meer weten over de vrijstelling BPM ondernemers? Lees het hier.
Zondag, 23 april 2006
Strand Horst 2006 (Sjef Broere, webmaster JCN)
Het was weer 'n geweldig leuke dag vandaag. Met zo'n 60-70+ ingeschreven Jeeps was het weer gezellig druk op dat kleine terreintje bij Harderwijk. Iedereen kwam weer aan z'n trekken en in dat zand ging er hier en daar 'n "kruisje" kapot. Hoort er bij, zullen we maar zeggen. Ook was er veel publieke belanstelling van mensen die uit nieuwsgierigheid kwamen kijken. Menigeen verbaasde zich over de terreinkwaliteiten van deze 4x4's. Zelf ben ik weer met m'n maatje Hans Meeuwsen kris kras over het terrein gereden. Hierbij demonstreerde hij dat je best wel in 'n rechte lijn over die korte bultjes kan rijden. De filmpjes komen deze week, maar ikzelf heb 'n paar foto's gemaakt en Ruud van Huët gaf mij in het voorbijgaan zijn cameraatje aan mij mee waar ook 'n aantal verrassend goede foto's opstonden.
Foto's van:
Filmpjes van:
Reacties:
Zaterdag, 22 april 2006
Strand Horst is er helemaal klaar voor! (Sjef Broere, webmaster JCN)
Vandaag hebben de Marshals het terrein geheel klaar gemaakt. De trials zijn uitgezet dus het kan beginnen. zie Foto's
LET OP!!!!
Edwin Rutten liet me weten dat jullie Knooppunt Oudenrijn ( Aansluiting A27?A2/A12 bij Utrecht) beter kunnen vermijden, dit in verband met zeer grote werkzaamheden en iedere 6 uur veranderende afzettingen.
Woensdag, 19 april 2006
Met Pasen in Sclayn, België (Sjef Broere, webmaster JCN)
Afgelopen paasweekend waren er weer 'n aantal JCN'ers naar het zuiden vertrokken. Er was nog steeds veel modder en water daar in België, dus voor velen was dat weer smullen. Hier een foto-impressie van het paasweekend in Sclayn.
Maandag, 17 april 2006
Introduktie Jeep Commander bij Kien in Velp (Richard van Helvoort, JCN-verslaggever ter plekke)
Vandaag was voor diverse genodigden de introductie van de nieuwe Jeep Commander, dit bij diverse Jeep garages in Nederland. Zo ook bij Kien in Velp, hier hadden ze als extra voor de bezoekers ook een terreintje aangelegd waar met 4x4 auto’s gereden kon worden.
Ondanks dat hier geen ruchtbaarheid aangegeven was binnen deJeepclub en of het Jeepforum waren er toch diverse Jeepclub leden die graag een dagje in de modder wilde spelen. Dit is ook te zien aan enkele foto’s waar Ruud in een waterbak aan het spelen was.
Het was een klein maar leuk terrein waar met elke type auto volop te rijden was, ook was er de mogelijkheid voor de mensen die niet in het bezit van een 4x4 waren om een rondje mee te rijden in een van de 4x4 wagens van Kien.
Alles was door Kien (en Hendrik die het 4x4 terrein ingericht had met enkele andere) zeer netjes geregeld, incl. wat te drinken en te eten en natuurlijk voor de kleintjes een springkussen. Foto's
Donderdag, 6 april 2006
Jeep®Academy Strand Horst (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland)
Op zondag 23 april a.s. zal de tweede Jeep®Academy in 2006 worden gehouden en wel op Strand Horst, gelegen aan het Wolderwijd een van de Veluwerandmeren. Deze Academy zal uit ongeveer twintig proeven bestaan, welke op en in een grond- en zanddepot worden uitgestoken. Terreinbanden zijn hier in het voordeel, maar een wegband met niet al te veel spanning zal hier zeker ook goed kunnen functioneren. 
Voor nadere inlichtingen over het terrein kun je rondneuzen op www.4wdnederland.com
De deelnemers zullen in groepen van verschillend klasse worden ingedeeld, waarna zij als team met hun Jeep®Club Marshal de proeven zullen nemen. Voor deze Jeep®Academy en de Teams hebben we “Sailing” als thema genomen. 
Het programma voor de zondag is als volgt

09.30 uur:                    Ontvangst met koffie en thee,
10.00 uur/13.00 uur:   Trial/Academy,
13.00 uur:                    Lunch “onder de blauwe luifel”,
14.00 uur/16.30 uur:   Trial/Academy,
17.00 uur                     Prijsuitreiking,
17.30 uur:                    Ontruimen off-road terrein. 
Deelname: Uw deelname kunt u opgeven middels e-mail onder kenmerk, Jeep®Academy Strand Horst en opgave van lidnummer en aantal personen (boven en onder 8 jaar). 
Kostenopgave: Inschrijfgeld per jeep en pilot bedraagt € 30,- inclusief lunch. Inschrijfgeld per passagier > 8 jaar bedraagt € 5,- inclusief lunch.Toeslag niet-leden per jeep € 20,-.
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie. 
Beschrijving van de route:
A28 Zwolle - Amersfoort vv, afslag Strand Horst, volg de aanduidingen Horst Zuid en de Jeep®Academy borden. Degenen met navigatiemogelijkheden dienen het adres “Palmbosweg te Ermelo” aan te houden.Het terrein biedt voldoende mogelijkheden voor zowel beginners als voor de meer ervaren terreinrijders, is centraal gelegen in Nederland en het zou verschrikkelijk leuk zijn, jullie daar allemaal te mogen begroeten. 
Waar ligt Strand Horst? of via 'n sataliet met Google Earth
Zondag, 2 april 2006
Sclayn Belgie 2006 'n paradijs voor Jeepers? Ja! (Sjef Broere, webmaster JCN)
Moe maar voldaan stond Hans Meeuwsen vanavond hier bij mij voor de deur met z'n cd'tje met de foto's van dit weekend. Nou, verteld hij, volgens mij heeft het hele weekend geregent maar joh wat hebben wij het naar ons zin gehad. We hebben alles gehad; water, blubber, lieren, nog meer blubber en echt puur genieten. Oh ja, er zitten ook wat foto's tussen van de barbeque. Ja hij had alles voor ze geregelt, slaatjes, het vlees ga zo maar door. Hans heeft als een echte moeder voor zijn keuters gezorgd tot het ontbijt aan toe. Het was daardoor 'n hechte en gezellige club dit weekend.
Update: Inmiddels zijn de foto's van Annemarie & Peter en van Richard van Helvoort ook te bekijken.