Donderdag, 14 december 2006
Ditjes en Datjes
Zo af en toe blijft er ook bij mij wat liggen met als (zwak)excuus dat ik er steeds niet aan toe kwam.
Zo ook de foto's van Bart vd Brul en Bert Corbee die ze gemaakt hadden in Wamel op 5 november. Bij deze!
Zondag, 10 december 2006
Heerde 2006
Zo, net thuis van deze prachtige dag. Geen wind, geen regen, veel zon, veel zand, veel blubber, hier en daar 'n kruisje, veel gelachen, veel big smiles, veel en lekkere worst van Ruud, lekker frietje, veel gebrul van hardwerkende Jeeps, veel geroep van hardwerkende Marchals, menig lintje om de boom, veel gesnor van de lieren, veel "ingeburgerde" duitsers die gewoon normaal nederlands spreken en verstaan, veel geknipoog en heel veel plezier!
Foto's
Video
Extra's
experimentele 360º
panoramafoto

Foto's JeepForum
Volg ook het draadje op het JeepForum
Maandag, 20 november 2006
Uitnodiging Jeep Academy HeerdeAppleMark?
Op zondag 10 december a.s. zal voor de 4e keer een Jeep Academy worden georganiseerd op het motorcross terrein van de “MSV NOV” in Heerde (zie routebeschrijving) op de Veluwe.  
Volg ook het draadje op het JeepForum
Jeep Academy:
 AppleMark?
Deze Jeep Academy bestaat uit ongeveer een twintigtal trials en zal bijna geheel worden verreden op een zanderige onderbodem en is daardoor ook geschikt voor diegene die voor het eerst hun Jeep in een terrein willen uitlaten. 
Zoals je inmiddels van ons gewend bent, zullen de deelnemers in teams van 5 tot 7 jeeps worden samengevoegd en als één team onder leiding van een Marshal het parcours afleggen door gezamenlijk de trials te passeren. 
Deze Academy draagt als thema “WORSTEN” en daar zal niets symbolisch aan zijn.AppleMark?
Programma: Zondag
09.30 uur:
09.45 uur:
10.00/12.30 uur:
12.30/13.30 uur:
13.20/16.30 uur:
Aanmelding 
Eerste briefing
Trial / Academy
Lunch
Trial / Academy 
Opgave deelname: Middels e-mail: info@jeepclub.nl onder vermelding: “Jeep Academy Heerde”, enonder opgave: Lidnummer, Aantal personen en aantal kinderen (<12 jaar).  
AppleMark?Kostenopgave :
Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 25,- (toeslag niet-leden € 20,-),
Ontvangst met gratis koffie, thee e.d. en frisdrank voor de kinderen en Hartige worstencorner.
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.  
Beschrijving van de route: Heerde is gelegen aan de A50 tussen Zwolle en Apeldoorn, afslag Heerde #29.Aan het eind van de afrit volg de “Jeep Club” borden op de Kamperweg. 
Al met al een klassieker in december, wij zien je graag, Ruud van Huët 
Dinsdag, 7 november 2006
UITNODIGING JAARVERGADERING ZONDAG 19 NOVEMBER A.S. CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80?
Namens het voltallig bestuur nodigen wij hierbij onze leden uit om deel te nemen aan de aankomende jaarvergadering, te houden conform opgave in het jaarprogramma, op zondag 19 november a.s. om 10.00 uur in het café-restaurant “het Schilderij” gelegen aan de Harderwijkerweg 3 te Dieren. (www.schilderij.netRoutebeschrijving

AGENDA


Opening met welkomstwoord
Ingekomen stukken
Jaarverslag 2006 opgesteld door het bestuur (wordt tevens verstrekt op de vergadering)
Voorstel benoeming bestuurders:
Aftredend niet herbenoembaar: Maria en Ruud van Huët
Voorgedragen en benoembaar: Chislaine van der Cruijssen
Jaarrekening boekjaar 2006 (Uittreksel wordt verstrekt op de vergadering)
Vaststellen contributie 2007 (Bestuursvoorstel € 60,--)
Begroting boekjaar 2007
Conceptprogramma 2007
Rondvraag en sluiting

Het voorlopige jaarprogramma 2007 zal rond de vergaderdatum op onze website worden gepubliceerd, terwijl het jaarverslag 2006 in de eerst volgende nieuwsbrief zal worden opgenomen. 
Voorts is de vergadering een uitstekend moment om kenbaar te maken dat je op de een of andere wijze je talenten dienstbaar wilt maken binnen onze vereniging. 
Meld je aan onder het motto:
My Jeep, Your Jeep, Our JeepClub
 

Op- en aanmerkingen kunnen voorafgaande aan de vergadering middels post, fax en/of e-mail ingezonden worden.
De, als zodanig ontvangen correspondentie, zal als ingekomen stuk tijdens de vergadering worden behandeld.
Overigens zullen er voldoende mogelijkheden voor “inbreng ter vergadering” worden geboden. 

In het vertrouwen op vele reacties te mogen rekenen, 
Met vriendelijke groeten, Ruud van Huët en Maria van Huët-Evers
Zondag, 5 november 2006
Wamel 2006 - november
Vandaag ben ik zelf niet in Wamel geweest maar Hans Meeuwsen was er in elk geval wel en maakte de volgende foto's.
Ook René stuurde 'n aantal foto's. Video: André Vink NEW NEW NEW
Lees ook de reacties met evt. foto's op het JeepForum
Zaterdag, 4 november 2006
Goede berichten uit Wamel
Vanmiddag belde Ruud vanuit 'n 'waterbak' in Wamel dat ze 'n paar perfecte proeven aan 't uitzetten zijn. Dit betekend lekker ploeteren voor de "Zwart" rijders maar ook de "Blauw" rijders komen ook volledig aan hun trekken. Met andere woorden; wil je "Blauw" of "Rood" rijden, schroom niet en kom naar Wamel. En met het mooie weer morgen zul je er geen spijt van hebben. Misschien komen er nog 'n paar foto's van het terrein vanavond.
Woensdag, 1 november 2006
JCN bezoekt de Sema Show 2006 in Las Vegas, USA
Gisteren is de Semashow in Las Vegas van start gegaan. Hendrik Versteeg is op dit moment met 'n aantal andere JCN'ers en vrienden daar en doen ons dagelijks 'n verslag met foto's. Tot aan het weekend wordt het verslag iedere ochtend bijgewerkt. Bij wijze van experiment is het nu ook mogelijk om per plaatje te reageren naar Hendrik en z'n maatjes. Deze reacties kunnen bij het plaatje door andere bezoekers worden gelezen.
Verslag van Hendrik - 1 november
Na een reis van 12.5 uur eindelijk in het beloofde land aangekomen. Wij zijn Nick van Castele, Fabian Boel. Nico Stolwijk en Hendrik Versteeg. Het hotel waar we zitten is Hooters (van Al Bundy) goed Hotel !!!! Het tijdverschil maakt de eerste nacht kort en onhandig. Vandaag zijn we naar de Sema show vertrokken, Daar aangekomen een echte glitter and glamour met alleen big boys toys. Een walhalla voor mensen die van auto's houden. Het is vanavond halloween dus word dat gezellig. Het eten vanavond doen we samen met Jan Sloot B&S en Martin Brink 4WD. We hadden echt 150 foto's geschoten maar helaas komt dat later.
Groetjes Hendrik De Foto's van 1 november.
Update 2: Verslag van Hendrik - 2 november
Goedemorgen Luitjes,
Op de tweede dag zijn we eerst gaan shoppen bij 4WD in Las Vegas. Daarna naar een Oulet center,waar het inmens groot is. En als klap op de vuurpijl nog even naar Pet Boys een Amerikaanse Hallfords maar je raad het al veel groter.
Met een kofferbak goodies en andere jeep materialen naar de Sema show. Daar aangekomen weer even een stukje lopen want het was druk. Wij waren op de stand van Poisen Spider uitgenodigd om alle mooie trails uit te leggen. En welke saai zijn en welke met onze uitrusting niet te doen zijn. Na de show zijn naar de piraten show geweest bij het Tresaure Island. En als laaste een Japanner uitgekozen om te eten. Er waren nog meer plannen om een after party te bezoeken, maar het licht ging uit.
Groeten Hendrik De Foto's van 2 november
Update 3: Verslag van Hendrik - 3 november
Goedemorgen Sjef,
Vandaag wat eerder bericht omdat we morgen op tijd vertrekken. Het was een dag met nieuwe ervaringen. Allereerst naar Hoover Dam waar we eerst met een helikopter een vlucht hebben gemaakt over Hoover Dam. Daarna alles gezien via de grond,en dat was indrukwekkend. Op de terugweg zijn we nog langs wat automaterialenzaken geweest. Fabian moest nog naar de gunshop waar je met alles kunt schieten. Het duurde even en wij stonden allemaal met een uzi of een ander soort automatisch wapen. Dit was voor mij een nieuwe ervaring. Daarna eten in een echt steakhouse en ons voorbereiden op een lange trip naar Moab. Met als tussenstop Monument Valley.
Groeten Hendrik. Foto's van 3 november
Update 4: Verslag van Nick - 4 november Van Vegas naar Moab
Hallo allemaal,
Na drie dagen wandelen door Las Vegas heb we vandaag een dagje in de auto door gebracht we hebben z'on 650 mijl gereden naar Moab en onderweg veel mooi landschap gezien zoals je kunt zien op de foto,s. Morgen gaan we met de jeep's de omgeving verkennen we hebben op de Sema iemand ontmoet van Poison Spyder Customs www.spydercustoms.com die ons wat tip heeft gegeven over wat we moeten gaan zien en rijden. Dat zullen vast weer plaatjes op leveren
groetjes uit Moab,
Nick Casteele Foto's van 4 november
Update 5: Verslag van Hendrik - 5 november Moab
Hallo, hallo
Gisteren hebben we Crane Creek Canyon gereden en dit was prachtig. Vandaag gaan we Hells Revange rijden. Moab is prachtig! Alles is hier Jeep! Kortom een echt El Dorado!
Gr. Hendrik Foto's van 5 november
Update 6: Verslag van Hendrik - 6 november Lions Back
Hallo Jeep-vrienden,
Hier even een bericht uit Moab. Het was vandaag een perfecte dag. Super weer en allemaal verbrande koppen. Hells Revanche was helemaal top wij hebben om de Lions back heen gereden maar mochten met onze huur auto niet op. Hells Revanche heeft mooie hoogtes en op de slikrock grabt het fantastisch. Morgen gaan we de Cliff Hanger trail rijden.
Groeten uit Moab, Hendrik Foto's van 6 november
Update 7: Verslag van Hendrik - 7 november Bulls Canyon, Gemeni Bridges, Long Canyon en Four Arches
Hoi Allemaal,
Vandaag een weer een super dag gehad. Het weer was perfect en de trails super. Wij zijn naar Bulls Canyon, Gemeni Bridges, Long Canyon en Four Arches. Cliffhanger hadden we al gedaan tijdens de Kane creek canyon. Fabian is al met zijn derde Jeep bezig. Morgen gaan we Poisen Spider rijden.
Groeten uit Moab, Hendrik Foto's van 7 november
Update 8: Verslag van Hendrik - 8 november Moab
Hoi Jeepers,
Hier een van de laatste berichten uit Moab. Vandaag was echt super. We hebben Poisen Spider gereden en dat was super!! De verhuurder was er niet blij mee maar naar wat overtuigen mocht het. Alles heel ingeleverd en morgen naar Denver.
Groeten uit Moab, Hendrik Foto's van 8 november
Update 9: Verslag van Hendrik - 9 november Denver
Hallo Jeepers,
Hier nog een teken van leven vanuit Denver. Vandaag een mooie rit gehad door de Rocky Mountains. Sneeuw en mooi weer op het moment 20 graden. De rit was 500 km maar super gelopen. Morgen nog wat shoppen en dan vrijdag naar huis.
Groetjes Hendrik Nog geen foto's
Sema Show: Willem van Holten - 1 november
Ook onze JCN'er Willem van Holten is op de SemaShow in Las Vegas. Hij laat ons weten dat het echt smullen is daar. Kuch, kuch, inderdaad, "mooie foto's" (grapje). Willem, je foto's zien er zoals verwacht puik uit. Hartelijk dank hiervoor.
Meer fotowerk van Willem op zijn website: www.dutch-image.com
Sema Show by Rockcrowler
Woensdag, 25 oktober 2006
Jeep® Academy Wamel (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland) 
Op zondag 5 november mei a.s. zal de 6e Jeep® Academy in 2006 worden gehouden en wel in Wamel op het privé-terrein en de geitenmelkerij van de Familie Bernts aan de Dalenstraat 6.
Deze Academy zal wederom bestaan uit ongeveer twintig proeven, die in het zeer vochtige beboste terrein zullen worden uitgestoken. 
Het terrein is afhankelijk van de weersomstandigheden middelzwaar tot zwaar te noemen, doch zoals altijd zijn ook de standaard jeeps van harte welkom. 

LEAD Technologies Inc. V1.01De deelnemers zullen in groepen van verschillend klasse worden ingedeeld, waarna zij als team met hun Jeep Club Marshal de proeven zullen nemen.
Vanwege de locatie voor deze Jeep® Academy hebben we “Geiten” als thema genomen 
Het woord geit zou van het Germaanse "tik" of "tig" komen, hetgeen zoveel wil zeggen als "klein huisdier". De oorsprong van de geit ligt bij de Bezoargeit, die ongeveer 9000 jaar geleden in Klein-Azië gedomesticeerd werd. Zeus, de Griekse god, zou met geitenmelk grootgebracht zijn. 

AppleMark?Het programma voor de zondag is als volgt: 
09.30 uur:                    Ontvangst met koffie en thee,
10.00 uur/12.30 uur:    Trial/Academy,
12.30 uur/13.30 uur:    Lunch snackmobiel “de Eijkjes”, www.deeijkjes.nl/
13.30 uur/16.30 uur:    Trial/Academy,
17.00 uur:                    Ontruimen off-road terrein. 

Deelname:  
Uw deelname kunt u opgeven middels email onder kenmerk:Jeep® Academy Wamel en lidnummer. 

Kostenopgave:
Inschrijfgeld per jeep en pilot bedraagt € 25,- exclusief lunch. Toeslag niet-leden per jeep € 20,-.
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie. 

Beschrijving van de route: A15, Afslag Beneden-Leeuwen, aan het eind van N323 rechtsaf op de N322 richting Wamel. 1ste weg links, vervolgens 2de weg links.1ste boerderij aan de linkerhand. Waar ligt Wamel  en hoe kom ik daar?
Degenen met navigatiemogelijkheden dienen het adres “Dalenstraat 6 te Wamel” aan te houden.   
Zondag, 22 oktober 2006
Dutch JeepCamp 2006 (Sjef Broere, webmaster JCN)
Awel, da was weer's 'n allemachtig prachtig weekend.
FOTO's
VIDEO's
LINKS
foto's van René (Jeepie)
reacties en foto's op het JeepForum.
Albert & Petra Wolthaus.
"Dee" aus Deutschland maakte het volgende filmpje1 2 3 4 en foto's.
Foto's van onze
Noorse vrienden NEW
Zondag, 15 oktober 2006
Eerste indrukken van Ermerstrand
Gisteren is Ruud samen met enkele mede organisatoren en marshal's het terrein in Ermerstrand wezen 'schouwen'. Het ziet er allemaal veelbelovend uit; Het restaurant, de waterbakken en natuurlijk het "Eiland". O ja, ik zag ook nog 'n enorme bult brandhout, zou dat het kampvuur worden? (grapje!) Feit is wel dat de eerste indrukken geweldig zijn en dat we gewoon niet meer kunnen wachten tot komend weekend. De inschrijvingen lopen als 'n trein dus dat word weer 'volle pot' als één groot familie-feest.
Otto maakte 'n kleine foto-impressie van het schouwen. Jean-Paul zette zijn foto's op het JeepForum.
Zaterdag, 7 oktober 2006
Djiepieeeeee!!!! Het JeepForum is weer in de lucht and back in business!!
Ja, het JeepForum werkt weer!!
Maandag, 2 oktober 2006
FOC TRophy 2006
Afgelopen weekend zijn een aantal JCN'ers in België geweest bij de FOC Trophey. Richard van Helvoort was er ook en stuurde ons de volgende foto's Ook Jean-Paul stuurde zijn foto's en Olaf stuurde zijn foto's. Nog meer Foto's
Er was ook 'n evenement in Rockanje. Hier 'n link naar de foto's
Vrijdag, 29 september 2006
Storing JeepForum
Door een grote storing bij de provider van het JeepForum is de virtuele server van het JeepForum vernietigd.
Hierdoor moet de hele site opnieuw opgezet worden en zal helaas van enkele weken de data verloren zijn. Een en ander kost behoorlijk wat werk en tijd en daarom is het forum komende dagen offline. Het Jeepforum komt echter wel terug!!
Woensdag, 20 september 2006
UITNODIGING DUTCH JEEPCAMP 2006 (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland) 
In het weekend van 20 t/m 22 oktober 2006 organiseren wij als
Jeep Club Nederland voor de derde keer ons Dutch JeepCamp. 
Een, zoals vorige jaren is gebleken, fantastische happening waarvoor wij onze leden, aspirant-leden, hun partners en kinderen, vrienden en bekenden, van harte willen uitnodigen. 
Op het recreatiepark Ermerstrand te Erm (bij Emmen in Drente) zullen wij ons “JeepCamp” inrichten, waar het weekend in stijl kan worden gekampeerd.  Alle faciliteiten zijn aanwezig, ….zelfs warme douches, een ski- èn een blokhut www.ermerstrand.nl
In principe gaan we kamperen in eigen tent of caravan, maar er zijn ook nog een beperkt aantal huur-stacaravans beschikbaar. (Reserveer bij Laura: 0591-564014)  

Het programma voor dit weekend is als volgt: 
Vrijdag:
14.00 uur tot 21.00 uur:
21.00 uur:
21.30 uur:
inschrijving en technische keuring
Opening Dutch JeepCamp
JeepWaterworld.
(neem je haardhout mee)
Zaterdag: 08.00 uur:
09.00 uur tot 14.00 uur:
10.00 uur:
12.30 tot 13.30 uur:
18.00 uur:
21.00 uur:
23.00 uur:
Ontbijt “Be prepared” the only one
inschrijving en technische keuring
Start voor zowel de JeepTour als de JeepTrial
Lunch, (op de tour zelf te verzorgen)
JeepIn/Outdoor buffet
Concours d’Elegance
met een “freefloting” jury
Prijsuitreiking tijdens de JeepParty.
Zondag: 08.00 uur:
09.00 uur tot 11.00 uur:
10.00 uur:
12.30 tot 13.30 uur:
16.00 uur:
17.00 uur:
Ontbijt “Be prepared” the only one
Inschrijving en technische keuring,
Start voor de JeepTour als de JeepTrial
Lunch, (op de tour zelf te verzorgen)
Sluiting JeepTour en de JeepTrial,
Afsluiting Dutch JeepCamp.

Thema en wetenswaardigheden:
Dutch JeepCamp 2006 staat in het teken van het Great discoveries en de deelnemers ontmoeten zowel James Cook, Columbus maar ook Marco Polo en Abel Tasman. Die mannen en vrouwen die niet te stuiten waren in hun drang om nieuwe paden in te slaan en waarvoor geen enkel obstakel onneembaar was.Wij verwachten dan ook dat jullie met hun esprit onze trials zullen gaan doorstaan, onder het motto: “Mountain High, river deep, always (a)way in my Jeep” 
De JeepTrial wordt verdeeld over drie categorieën, standaard (Blauw), aangepast (Rood) en extreem (Zwart) en zal door de deelnemers worden afgelegd onder leiding van onze Marshals, die de verrichtingen op de JeepersCard zullen aantekenen. 
Tijden het weekend zal onze Club JeepStore zich bescheiden presenteren. 
Kosten opgave: 
De inschrijvingskosten voor het weekend bedragen per jeep € 125,- Inclusief:
1      Gebruik camping met tent of caravan ongeacht aantal personen,
2      Deelname programma Dutch JeepCamp 2006
3      Deelnemerspakket (gifts and goodies)
4      Rallyplaat. (de enige echte!) 
Inschrijvingskosten zaterdag ná 18.00 uur bedragen per jeep € 75,-
Toeslag voor niet leden:  weekend -> € 40,00 / zaterdag ná 18.00 uur -> € 25,00 
 
Daarnaast kan iedereen, zowel pilot, co-pilot als passenger zich via het aanmeldingsformulier inschrijven voor het ontbijt en de lunch op zaterdag en zondag en voor het verrassende JeepCookout buffet op zaterdagavond. Inschrijven kan zowel voor het totale pakket (2x ontbijt, 1x lunch, 1x buffet ad € 28,-) als per onderdeel. Tijdens de JeepTour wordt de lunch niet collectief geregeld, doch in het roadbook zullen diverse locaties daarvoor worden opgenomen. 


Aanmelding:
 
Deelname kan worden opgeven middels het inschrijfformulier in Pdf of in Word welke vervolgens geheel ingevuld geretouneerd wordt via email, post of fax .

Reageer echter tijdig in verband met een maximum van 200 deelnemers.

Leden van onze club hebben voorrang op aspirant leden, indien hun aanmelding vòòr 1 oktober a.s. door ons wordt ontvangen. De kosten dienen te worden voldaan overmaking op bankrekening Rabo bank 32.16. 62.814 onder vermelding Dutch JeepCamp 2006 en lidnummer en/of naam. Na ontvangst van deelnameformulier en inschrijvingsgelden wordt een bevestiging toegezonden, welke tevens entreeticket zal zijn voor Dutch JeepCamp 2006. 

Routebeschrijving:                                                                         

Vanuit Hoogeveen; volg A37/E233, op knooppunt Holsloot afslag richting Emmen N34. Op N34 neem de afslag Erm, voor de eerste kruising linksaf, volg borden Ermerstrand en “Dutch JeepCamp 2006
Coördinaten 52˚.45'05.24" - 6˚.49'11.13" De Steenbakkersweg geheel uitrijden tot op de parkeerplaats. Volg borden “Aanmelding Dutch JeepCamp .Coördinaten 52˚.45'02.70" - 6˚.48'07.10"
Waar ligt het Ermerstrand?: vanuit de sataliet (GoogleEarth)

Tot ziens op het Recreatiepark Ermerstrand, tot ziens op Dutch JeepCamp 2006 
Met vriendelijke groeten, Ruud van Huët
Woensdag, 13 september 2006
Uitnodiging 11 editie 4x4 F.O.C.-Trophy (Ruud van Huët, CEO JeepClub Nederland)

Evenals vorig jaar willen wij nu wederom als Jeep Club Nederland, in het weekend van 30 september a.s. “F.O.C.- Trophy” bezoeken op het Industrieterrein Balendijk 3920 - Lommel (B) te België. Voor info inzake het evenement verwijzen wij je naar hun site; www.4ft.be
De reservering voor je inschrijving kun je rechtstreeks verrichten, eveneens middels hun site “RESERVATIE” of middels een reservering faxformulier.
Wij hebben op camping De Lage Kempen Kiefhoekstraat 19 in Hechtel-Eksel België ( www.lagekempen.be ) een gedeelte van het kampeerterrein voor ons kunnen reserveren van vrijdagavond t/m zondagnamiddag.
De kosten voor 2 personen bedragen € 19.00 per nacht (tent of caravan / 2 pers / auto / electra) De borg voor het toegangspasje bedraagt € 10,00.
Ontbijten in het restaurant op de camping is ook mogelijk (reservering ter plekke).
Voor de niet kampeerders onder ons zijn er bungalows te huur op het campingterrein (4 pers = € 132.- / 6 pers = € 163.- per weekend).

In verband met de reservering van het kampeerterrein, verzoeken wij je middels het achterliggende reserveringsformulier, op te geven of je komt en wanneer je daar naar verwachting zult aankomen, zodat we je vrijdagmiddag vanaf ±13.00 uur ter plaatse kunnen opwachten met toegangspasjes voor de camping. ( 06-53176141)
Het F.O.C.-Trophy programma biedt diverse mogelijkheden voor verschillende categorieën, de kosten worden door de organisatie per rit berekend, terwijl daarnaast nog een borgsom voor het roadbook dient te worden voldaan.
Nadere informatie, waaronder routebeschrijvingen, is op de bovengenoemde sites aanwezig. Mochten er nog vragen resteren, laat het ons dan even weten. Met vriendelijke groet, Ruud van Huët
Dindag, 5 september 2006
Euro Camp Jeep 2006 (Sjef Broere, webmaster JCN)
Een paar weken geleden van 5 t/m 8 juli heeft het 5e Euro Camp Jeep plaatsgevonden. Dit keer in Umag, Kroatië. Een groots opgezet evenement georganiseerd door Daimler-Crysler International. Ruim 1200 deelnemers uit 23 verschillende landen konden weer hun hart ophalen. Het verblijf, het eten, de activiteiten, toertochten enz., het was perfect geregeld.
Ruud van Huët en zijn zoon Kenneth waren erbij en Ruud maakte hiervan het volgende Reisverslag.
Uit onderzoek blijkt dat de "Reisverslagen" met grote regemaat wordt gelezen. Het geeft menigeen een goed beeld van wat er zoal onder de JCN'ers plaatsvindt. We kunnen nog wel wat reisverslagen gebruiken, dus komop JCN'ers klim eens in de pen en stuur eens een leuk reisverslag in, je doet er anderen een groot plezier mee!
OP de site van JeepClub International zijn al de eerste foto's van het Camp Jeep verschenen.