Dinsdag, 17 februari 2004
Off Road Challenge Groesbeek 15-02-2004
Afgelopen zondag zijn een aantal leden van Jeepclub Nederland naar de Off Road Challenge Groesbeek geweest en hebben zich, naar het zich laten horen, daar uitstekend vermaakt. Op het JeepForum zij een aantal foto's geplaatst.
Dinsdag, 17 februari 2004
Het Klokhuis
Zoals jullie je kunnen herinneren waren er op 18 juni vorig jaar TV-opnamen gemaakt voor de jeugdserie Het Klokhuis.
Zie ons nieuwsitem van 26 juni j.l. en de foto's.
De NPS heeft ons inmiddels laten weten dat de uitzending op 3 maart a.s. op Nederland 3 s'avonds van 18.30 tot 18.45 uur.
Dus zorg dat je het eten op hebt en de koffie klaar want je mag het niet missen!!!
Dinsdag, 17 februari 2004

Filmpremière "De Duistere Diamant"
Afgelopen zondag zijn Ruud van Huët en Sjef Broere (webmaster) naar de filmpremière van Suske en Wiske's "De Duistere Diamant" geweest. Een regelrechte aanrader!! De sfeer uit de stripboeken van Suske en Wiske heeft men uitstekend weten te behouden. De gelijkenis van Suske en Wiske met de striphelden is ook in werkelijkheid erg groot. In de film waren Lambik en Sidonia een genot om te zien en vanuit de zaal werd ook regelmatig spontaan gereageerd.
Voorafgaand aan de premiere werden Suske en Wiske door Ruud en zijn rode jeep bij het Rembrandttheater voorgereden. Daar stond veel pers met tv-camera's en fototoestellen klaar. Veel geflits dus. De rode loper was uitgerold en wel honderd kinderen met hun ouders stonden te juichen en te zwaaien. Aan het eind van de film liepen we toevallig tegen Francis Hendrickx aan. Net als de meeste belgen: erg aardig en heel sympathiek. Hij vertelde ons dat er tijdens de opnamen zich geen enkel probleem heeft voorgedaan met zijn jeep. Alleen aan het begin van de opnamen kende men de bediening van de lichtschakelaar niet zo goed. Daar moest eerst aan getrokken worden en dan gedraaid. Tja, je moet het maar weten. Tevens liet hij ons weten dat hij de jeep vanaf nu geheel in de huidige staat laat en wij geven hem geen ongelijk. Overigens, met deze jeep heeft Francis ook een aantal keren meegedaan met een European Jeepers Jamboree. Toen was de jeep nog legergroen.
Donderdag, 12 februari 2004
Suske en Wiske Film "De Duistere Diamant" in Première
Zondag 15 februari a.s. gaat de Suske en Wiske film "De Duistere Diamant" in het Rembrandt Theater te Arnhem in première. De festiviteiten beginnen rond een uur of een en er zijn zo'n 500 genodigden waaronder een flink aantal bekende nederlanders waaronder Jochen van Gelder en Willeke van Ammelrooy. We kunnen dan eindelijk de Willy's CJ3 uit 1952 van Francis Hendrickx in actie zien in deze leuke film voor jong en oud!
We wilde dit nieuwtje toch even op de nieuwspagina vermelden omdat Jeep®Club Nederland meegeholpen heeft met de speurtocht naar de juiste Jeep. En wat is gebleken, Jeep is niet alleen een 4x4-smoel met ballen maar ook een geweldige filmacteur. Wil je meer weten over Suske en Wiske en hun film ga dan naar de officiële website en bekijk de Trailer en de Stills (plaatjes) en filmjes van de produktie en het randgebeuren tijdens de opnames! Hier is het verhaal in 't kort.
Zaterdag 14 februari zal in het jeugdprogramma Z@ppelin Ned 3 om 8 uur s'morgens de
"Making of De Duistere Diamant" te zien zijn met veel beelden van de opnames en veel interviews.
===================================================================================================
Update: Aan het begin van de première als alle genodigden gearriveerd zijn zal Ruud van Huët, lid van JCN, met zijn rode (open) Wrangler Suske en Wiske bij het Rembrandt theater voorrijden. Als je het niet met eigen ogen hebt kunnen aanschouwen dan is het zeker te zien op diverse TV-Journaals, kranten of andere media want deze zullen in ruime mate aanwezig zijn. Uw webmaster zal ook aanwezig zijn en de nodige foto's maken van het hele gebeuren.
Donderdag, 12 februari 2004
Reminder inzake reservering Euro Jeep Camp
Zoals reeds aan allen kenbaar gemaakt, kan de reservering en aanmelding voor Euro Jeep Camp uitsluitend plaatsvinden via de officiële Chrysler Jeep Dealers
De inschrijftermijn verloopt echter al deze week, dus als je wilt deelnemen aan Euro Jeep Camp zie www.jeepclubinternational.com en www.jeepclub.nl dan dien je dat vandaag of uiterlijk morgen nog te regelen met je Dealer. De inschrijvingskosten voor één jeep en twee personen zijn ongeveer € 300,--. 
De Dealer bepaald echter wie hij kan inschrijven, aangezien hij voor iedere inschrijving aanvullend ook een eigen (behoorlijke) financiële bijdrage dient te leveren.
Dit evenement en de inschrijvingen zullen derhalve door hem commercieel worden beoordeeld.  
Mocht de Dealer je inschrijving niet kunnen accepteren en je wilt uitdrukkelijk wel deelnemen, dan adviseren wij je om met de Dealer tot een andere kostenverdeling te komen.
 
met vriendelijke groet
Ruud van Huët
Jeep®Club Nederland.
Donderdag, 12 februari 2004
Ever hit a duck with your car?
Niet handsfree bellen en eenden aanrijden kan levensgevaarlijk zijn getuige het filmpje dat Hendrik Versteeg naar ons toestuurde. Zie hier: ROADKILL en huiver!!!
Woensdag, 11 februari 2004

Politie Westervoort lovend over de Jeep®Academy van
25 Januari j.l.

De politie van Westervoort heeft de Organisatie van Jeep®Club Nederland gecomplimenteerd met de uitstekende organisatie van deze dag.
Men was ook zeer positief over de deelnemers en bezoekers van dit evenement.
De betreffende politieagent Peter Verwei was niet vergeten zijn fototoestel mee te nemen en maakte de volgende foto's.
Ook de op die dag aanwezige fotograaf van de Gelderlander Henk Rodrigo stuurde ons nog 'n paar foto's na.

Zondag, 25 januari 2004

Westervoort:
Prachtig weer, veel blubber, een perfecte dag!!!

Ja,ja luitjes het was vandaag een prachtige dag en uw webmaster was er helaas alleen maar s'morgens, maar ik heb de volgende plaatjes geschoten die je hier kan bekijken. De videofilm komt van de week op de site, dus even wachten nog!
Update: Vandaag 26 jan. staat er leuk artikel in de Gelderlander. Als je het hele artikel wilt lezen dan zul je je moeten registreren. (is kostenloos)
Update2: Hier zijn dan de eerste video-filmpjes van Westervoort:
Deel1 - Deel2 - Deel3 - Deel4
Update3:
Vanavond bracht Jos Beekman nog zo'n 98 foto's van Westervoort.
Update4: Ook op het JeepForum staan ook nog een aantal foto's van deze dag.

Dinsdag, 20 januari 2004

Euro Jeep®Camp zal in 2004 worden gehouden van 24 tot en met 27 juni.
Als lokatie is gekozen voor de Faaker See in de regio Korinthie in Oosterijk.
Deelname aan dit familie weekend is geheel in handen van Daimler Chrysler Nedeland B.V. en de aanmelding verloopt via de dealers.
Deelname is beperkt, dus hoe eerder des te meer kans.
Zodra we meer info hebben zullen wij deze op de site opnemen

Dinsdag, 20 januari 2004

JeepForum geheel vernieuwd!
Vanaf vandaag kunt je de geheel vernieuwde site van het JeepForum bezoeken. Het geheel ziet er zeer fraai uit, de kleurstelling is verbeterd en ziet er aangenaam uit. Tevens zijn een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd. Gezien de toename van de activiteit op het Forum kunnen we stellen dat het JeepForum niet alleen een belangrijke maar ook een aangename aanwinst is voor Jeepend Nederland!!!

Zondag, 18 januari 2004

UITNODIGING JEEP®ACADEMY WESTERVOORT
Op zondag 25 januari 2004 zal een volgende Jeep®Academy worden georganiseerd op het terrein in ontwikkeling aan het Ambacht te Westervoort. (Gelderland). Deze Jeep®Academy, bestaande uit ongeveer een vijftiental proeven, zal bijna geheel worden gehouden op onvervalste kleibodem, zodat dit onderdeel van het off-roadrijden hier prachtig kan worden behandeld.
Het programma voor de dag is als volgt :

Zondag
09.00 uur:
Ontvangst met koffie
10.00 uur/13.00 uur:
Trial/Academy
13.00 uur:
Lunch voor eigen rekening
14.00 uur/17.00 uur:
Trial/Academy
17.00 uur: 
Napraten en daarna de thuisreis

Beschrijving van de route:
Westervoort is gelegen aan de A12 tussen Arnhem en de Duitse grens, Neem de afslag Westervoort en volg de Rivierenweg richting Westervoort, steek de eerste en tweede kruising (voorzien van verkeerslichten) rechtdoor over en neem daarna de eerste weg links.(volg de borden "Jeep®Academy")
Kostenopgave :   
Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 15,- (toeslag niet-leden € 10,-)    
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie. Koffie en fris kunnen in de directe omgeving worden verkregen, terwijl er goede lunchmogelijkheden aanwezig zijn. Tevens kunt u tegen een kleine vergoeding uw jeep ter plekke (laten) afspuiten.
Al met al een niet te missen zondag, zorg echter wel voor goede terreinbanden.
Ruud van Huët
Leden kunnen zich nu al inschrijven middels een eenvoudig emailtje onder vermelding van hun lidmaatschapsnummer. Of inschrijven bij aankomst. (Ook voor niet leden). Voor route ga naar Routeplanner

Dinsdag, 13 januari 2004

Foutje op Photogallery pagina!
Tot mijn grote schrik ontdekte ik vandaag een fout op de Photogallery pagina: nl onder PhotoAlbums bij Heerde2 starte niet het album op maar een videofilm van Heerde. Dat was niet goed!!! Ik heb het inmiddels gecorrigeerd en hier kun je alsnog het FotoAlbum Heerde2 bekijken. Mijn excuses hiervoor!

Dinsdag, 13 januari 2004

Drukbezochte Jeep®Tech-middag bij B&S zeer geslaagd!
Afgelopen zaterdag is dan de eerste Jeep®Tech-middag in samenwerking met JCN bij B&S gehouden.
Al met al gezien de foto's die door Jos Beekman zijn gemaakt:
een zeer geslaagde middag!!!

Vrijdag, 9 januari 2004

Meer lengte voor Jeep®Wrangler: de Unlimited
Op de autotentoonstelling in Detroit liet Chrysler een speciale versie zien van de JeepWrangler, de Unlimited. Het is een verlengde versie met een cabriokap van de bekende Wrangler.
Lees hier meer... Voor alleen maar foto's: Klik op de foto hiernaast!
Let op de opendak-bediening: a la 2cv. Eenvoudig maar goed!!

Nog meer over de Wrangler Unlimited met veel foto's (english)
Lees hier nog meer over de Jeep®Rescue en de Jeep®Treo
Nog meer over de Jeep®Recue ook met veel foto's (english), overig 4x4Nieuws (english)
UPDATE:Hier vindt je de foto's en video's van Jeep
® zelf en zie de Unlimited en Rescue in actie!!!

Vrijdag, 9 januari 2004

Oproep!!
We willen er eigenlijk geen gewoonte van maken maar zo af en toe krijgen we via email een verzoek als volgt:

Beste Jeepers,
Hallo ik ben Jaroen Piek. Via via ben ik op jullie site terecht gekomen, allereerst wil ik jullie een compliment geven  het ziet er netjes uit. Waarom ik jullie een mailtje stuur? het volgende:
Op 17 september ga ik trouwen en ik zoek een trouwauto. Natuurlijk niet zo maar een trouwauto maar een vette jeep Wrangler. Ik ben nu negen jaar samen met mijn vriendin en ze heeft het altijd over jeep Wranglers. Nou wou ik haar verassen om haar op te halen in een vette jeep Wrangler ik hoop dat dit te realiseren is. Ik heb n.l ook al een dealer aangeschreven maar die wou het niet doen (verzekering)
Ik hoop dat jullie iets voor ons kunnen doen!
Groeten Jaroen Piek


Wil je samen met Jaroen zijn bruid verrassen: stuur ons dan een berichtje!!

Zondag, 4 januari 2004

Jeep®Rescue concept indrukwekkend!
Jeep laat op de Detroit Auto Show de Rescue concept car zien. Hij is ontwikkeld voor de meest extreme situaties en is de meest extreme uitvoering ooit van een Jeep. Een hoog Hummer-gehalte is duidelijk aanwezig. Maar eerlijk gezegd: deze Rescue is echt mooier! Dus Chrysler: In productie met deze Jeep!!!
Lees hier meer
... Voor alleen maar foto's: Klik op de foto hiernaast!