In de twee en een halve dag wordt er intensief off-road gereden en team opdrachten uitgevoerd in het centraal gelegen V
Helaas is deze Jeep®Camp volgeboekt!!!
alle d’Aosta in Italië.
De indrukwekkende Alpen met hun prachtige panorama’s, bergrivieren en adembenemende watervallen en prachtige alpenweides vormen het decor, waarbinnen enkele van de meest uitdagende 4x4 trials liggen.
   
 

De stad La Thuile is omgeven door gletsjerbeken, adembenemende watervallen, uitgestrekte alpenweides en prachtige dennenbossen. Het verblijf van de deelnemers is gecentraliseerd in het Hotel Planibel Ressort waaronder een appartementenhotel (150 stuks) valt en een hotel met 233 kamers en 21 suites. Het hotel is voorzien van een aantal lounges, een groot restaurant, bar en terras. Het avondprogramma en de briefings zullen hier worden gehouden..

  
  • Van geschoolde instructeurs de beginselen te leren van rock-crawling, lieren, survival en (GPS)navigatie.
  • De mogelijkheden van uw jeep te testen op eerste klas 4x4 trials
  • Vriendschappen te sluiten en off-road ervaringen uit te wisselen
  • Saamhorigheid te ervaren bij de uitvoering van unieke teambuilding opdrachten
  • Ideeën en ervaringen uit te wisselen met de constructeurs van uw jeep tijdens het avondprogramma onder begeleiding van het International Jeep Product Team.
  • Kennis te kunnen nemen van de historie en de toekomst van de jeep waarbij een collectie van klassieke jeeps en prototypes wordt getoond.
  • De prachtige omgeving van La Thuile en de omliggende dorpen te bezoeken.
  

1. Jeep® Convoy:

Jeep Convoy leidt u door verschillende skigebieden wordt van Les Suches en door bossen met smalle bergpaden gebouwd met en haarspeldbochten

voordat u op de Col de la Fourclaz op 2.495 meter hoogte zult aankomen.

Uw beloning?

Een spectaculair uitzicht en een welverdiend kopje koffie.De afdaling zal over twee routes plaats vinden, waarbij de indeling voor de zwaarste route zal plaatsvinden door de Camp Jeep instructeurs.

2. Jeep® Les Suches:


Jeep Quad, het nieuwe Jeep Radiografische slalom-parcours en het nieuwe Jeep Maze +GPS zal worden gehouden op het Les Suches plateau op 2000 m hoogte..


3. Jeep® Raid

Twee Jeep tochten zullen door Courmayeur voeren en de pittoreske dorpen van Dolonne naar de ski hellingen van Plan Chécrouit. Een spectaculair uitzicht op de gletsjers en de alom aanwezige Monte Blancio wacht u vanuit de skilift van Plan della Gabba op 2.400 m hoogte. De beklimming wordt afgerond met koffie in restaurant in Val Veny aan de voet van de La Brenva gletsjer.

4. Jeep® La Thuile

Uw zelfvertrouwen en technische rijvaardigheid in de Bergen zal worden vergroot met een drietal programma's: Jeep Academy, Jeep Obstacles and Jeep Khana. Ieder programma is speciaal ontworpen om uw Off-road vaardigheden te vergroten en om meer uit uw Jeep 4x4 te halen.

5. Jeep® Valdigne:

Please choose only one of these events when filling out your registration form - the length of time needed to complete each event prevents participation in both activities.


JEEP® KIDS
Voor kinderen van 6 tot 16 jaar wordt Jeep springkasteel gebouwd met modder, verf, papier-maché en nog veel meer. Voor de allerkleinste van 2 tot 5 jaar wordt een kinderopvangingericht, met puzzels, bouwdozen, speelgoed, glijbaan ed. en bemand met professionele krachten. De kinderopvang is geopend van 08.30 tot 20.00 uur.

JEEP® VILLAGE
In het Jeep dorp zullen Jeepproducten en accessoires worden tentoongesteld terwijl er ook een Jeep shop zal worden ingericht waar u uw souvenirs voor thuis kunt verkrijgen.

JEEP® WORLD
Aanvullend op de hiervoor genoemde presentaties zullen er presentaties en en tentoonstellingen zijn over diverse onderdelen en aspecten van Jeep en terwijl er uit alle delen van Europa een unieke verzameling klassieke jeeps wordt getoond.
Vrijdagavond wordt geheel in de stijl van het gastland een traditioneel Italiaans diner, geserveerd, gelardeerd met de nodige entertaining. Zaterdagavond worden we getrakteerd op een all-american BBQ. Tevens zal die avond de prijsuit-reiking plaatsvinden, waarna we de avond afsluiten met een concert.


Aanmeldingen voor dit evenement dient u bij uw regionale Daimler-Chrysler dealer te regelen.

Er zijn slechts een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk dus haast is geboden!!!