KopAchtergrond
item6
Zondag 21 februari: JeepAcademy Overloon!!!

 

2013

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

29-11-12 JeepAcademy - HEERDE - De Foto's Kijk verder..

De JeepAcademy Heerde ligt weer achter ons, hier een aantal foto's van Rob Timmerman. JeepForum Napret

29-11-12 JeepInfo - Jaarvergadering - Verslag Jaarvergadering 2012 Lees verder..

Het verslag van de Jaarvergadering van 25 november j.l. kunt u HIER als Pdf downloaden!

29-11-12 JeepAcademy - Heerde - Uitnodiging Lees verder..

Uitnodiging JeepAcademy Heerde

Heerde1a1Op zaterdag 15 december a.s. zal alweer voor de 10e keer een JeepAcademy worden georganiseerd op het motorcrossterrein van de “MSV NOV”  in Heerde (zie routebeschrijving) op de Veluwe

JeepAcademy:
Deze JeepAcademy bestaat uit ongeveer een twintigtal trials en zal bijna geheel worden verreden op een zanderige onder bodem, een technisch terrein ingericht met uitdagende proeven voor zowel de standaard uitgeruste jeep als voor de liefhebbers van extreme uitdagingen. Extra aandacht zal worden besteed aan de "blauwe" proeven en de bereikbaarheid van deze proeven in het terrein zodat ook de  Jeep(st)er met een standaard voertuig zich een hele dag kostelijk kan vermaken.

Heerde2a
De deelnemers welke de rode en blauwe parcoursen willen volgen zullen in teams van 5 tot 7 jeeps worden samengevoegd en vervolgens als team onder leiding van een Marshal het parcours afleggen en gezamenlijk de trials  trotseren.

Deze Academy is inmiddels voor de Jeep Club de klassieke afsluiting van het jaar die voorgaande edities steeds werd gekenmerkt door de kerstsfeer en de "specials" die jarenlang door Ruud werden verzorgd. Dit is dan ook de reden dat, inmiddels voor de vijfde maal, dit evenement wordt gehouden onder het motto:
 

Ruud1

"Remember The Rebel"

=========================================

Heerde3aProgramma:

 • 09.30 uur start inschrijving
 • 10.00 uur briefing
 • 10.05/12.30 uur: trial/academy
 • 12.30/13.30 uur: lunch
 • 13.30/15.00 uur: trial/academy.
 • 15.00/16.00: vrij rijden
 • 16.30 sluiting off-road terrein


Lunch:
Voor de lunch hebben we een heerlijk winters buffet op stapel staan. Het buffet zal uit de volgende ingrediënten bestaan.

Heerde4aBruine bonenschotel met spekjes en toebehoren
Heerde5a
Broodje Beenham (warm gebakken, vers van het mes) natuurlijk met sausje en salade geserveerd.

fruitbowl als nagerecht

Voor de kinderen zal er friet met frikadellen aanwezig zijn.


Tijdens de inschrijving, en tijdens
Inschrijven1a1a1a1a1a1a1
Opgave deelname:

Heerde6aInschrijven kan middels het Inschrijfformulier.


Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 13 december, echter wil je ook mee eten
dan dient je inschrijving uiterlijk de 10e bij ons binnen te zijn.

Kostenopgave:
Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 25,00 (toeslag niet-leden € 20,-), en omvat naast deelname aan het programma:

 • ontvangst met gratis koffie, thee e.d. voor twee volwassenen en frisdrank voor de kinderen,
 • oliebollen uit het vuistje
 • Lunch euro 7,50 per persoon, voor de kinderen t/m 12 jaar is er een alternatief voor euro 2,50 per kind.

De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.

Beschrijving van de route:
Het motorcrossterrein Heerde is gelegen aan de A50 tussen Zwolle en Apeldoorn, afslag Heerde #29.
Aan het eind van de afrit volg de “Jeep Club” borden op de Kamperweg.

Klik hier voor een routebeschrijving en de precieze locatie. De VoorPret op het JeepForum

Al met al dé klassieker die je niet mag missen!

12-11-12 JeepMeeting - Jaarvergadering JCN - Uitnodiging Lees verder..

Uitnodiging jaarvergadering zondag 25 november 2012 

Namens het bestuur nodigen wij onze leden uit om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering 2012, te houden conform opgave in het jaarprogramma, op zondag 25 november a.s. om 11.00 uur in het Ribhouse Texas gevestigd: Stationsweg west 33-35 te Woudenberg (3931 EK).

RibhouseTexas1Coördinaten: lat = 52.081501, lon =5.420828.

Nadere gegevens te vinden onder
http://www.ribhousetexas.nl/site/woudenberg/ 


Op deze inmiddels zeer bekende locatie zullen jullie worden ontvangen met koffie, thee en een heerlijk stukje gebak.
 

 Download
Agenda

 • Opening met welkomstwoord
 • Ingekomen stukken
 • Notulen vergadering 2011
 • Jaarverslag 2012 opgesteld door het bestuur
 • Jaarrekening boekjaar 2011/2012
 • Begroting boekjaar 2012/2013
 • Verslag kascommissie
 • Décharge bestuur
 • Toe-/aftreden één of meerdere leden kascommissie
 • Vaststellen contributie 2012/2013 (Bestuursvoorstel : gelijkblijvend € 60,--)
 • Herverkiezing bestuursleden en nieuwe bestuursleden:

  Kandidaatstelling voor bestuurslidmaatschap kan uiterlijk ter vergadering geschieden. Het bestuur verzoekt echter de leden die zich kandidaat willen stellen dit uiterlijk 3 dagen vóór de vergadering te doen, zodat het bestuur alle leden voorafgaand aan de vergadering middels email kan inlichten over de kandidaatstelling.
   
 • Conceptprogramma 2012/2013
 • Rondvraag en sluiting

Het voorlopige jaarprogramma 2012/2013 zal binnen twee weken na vergaderdatum op onze website worden gepubliceerd.

Vragen en/of op- en aanmerkingen kunnen voorafgaande aan de vergadering middels
dit formulier ingezonden worden en zullen als ingekomen stuk tijdens de vergadering worden behandeld.

Inschrijven1a1a1a1a1a1Om de catering en de beschikbare ruimte goed af te stemmen op de opkomst voor de vergadering vragen wij u om uzelf aan te melden middels dit Aanmeldformulier.


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Frank Eijk, Voorzitter JCN

12-11-12 JeepAcademy - LANDGRAAF - De Foto's Kijk verder..

Untitled


Heerlijk,
een heerlijk weekeinde gehad in Landgraaf. Mijn stekkie vanaf vrijdagmiddag was bij Nikonised waarvoor nog hartelijk dank. Zaterdagmiddag nog even tijd gehad om met Fred (Nikonised) wat proeven uit te zetten waaronder enkele blauwe. Zondag heeft Frank in al zijn wijsheid besloten ons een groep mee te geven die blauw wilden rijden. Hieronder bleek een aantal deelnemenrs die echt voor 't eerst het terrein in gingen.
Na eerst een kennismakingsrondje, met z'n allen een gesprek over terreinrijden gehad en wat daarbij te verwachten viel. Vervolgens zijn we met zn allen het terrein in gedoken. Na eerst een beetje over het terrein rond gereden te hebben, rustig aan wat hellinkjes en afdalingen geprobeerd gingen we een blauwe proef doen. Op diverse gezichten was wat spanning af te lezen en werden er diverse natte ruggen gehaald. De eerste blauwe proef, uitgezet door notebene Fred en mij, bleek eigenlijk al meteen een pittige. Zelf voorrijden gaf aan dat we zelf even enkele malen terug getrokken moesten worden, maar nadat de proef geslecht was en een ieder de proef had gereden was er een moment van bezinning. Nadat was aangeggeven dat dit toch wel een donkerblauwe proef was en dat een ieder deze toch met goed gevolg had afgelegd vond een ieder dat zij een brug waren overgegaan. Het gaf hen voldoening hetgeen ook aan de gezichten na de proef was af te lezen.
Daarna LUNCH. Helaas was de gecontracteerde lunchverzorger niet komen opdagen, De 11de van de 11de had hem kennelijk ergens anders naartoe gelokt waar meer te verdienen viel. Jammer ik ken zijn naam niet, anders had ik die hier zeker neergezet, die hebben we niet meer nodig.
Des middags een volgende blauwe proef. Deze had eerste een flauwe afdaling waarbij aan het eind een scherpe bocht naar links gemaakt moest worden waarbij het gevaar er in zat door te schieten recht vooruit, daar waar het pad ophield en ongeveer 30 meter recht naar beneden ging. Dit werd allemaal feilloos genomen waarna wij kwamen op een helling die over een afstand van zo'n 40 a 50 meter toch lekker steil naar beneden ging. Ondanks de eerdere korte hellingen kwamen hier toch ook wel weer de gefronsde wenkbrouwen bij enkelen. Kennelijk zat het vertrouwen in Fred en mij er inmiddels een beetje in en werd, na eerst even voorgereden te hebben, en wat uitleg, de helling genomen. Naderhand de helling nog maar een keer gedaan, men had er inmiddels meer dan zin in.

Zelf heb ik enorm genoten van deze blauwe groep. Ondanks dat er enkelen waren die voor het eerst met een Jeep het terrein in gingen, en Fred en ik de indruk kregen dat het toch wel enkele zeer pittig blauwe proeven waren, is een ieder op onze aanwijzingen er toch overheen gegaan. Tijdens de proef enkele spanningen op 't gelaat en ik een enkele Jeep misschien wat discussie, heeft een ieder 't gered. Na de proef de glorie van de overwinning. Overigens werd tussendoor ook een rode proef geslegd. Grandioos.

Aan het einde zei een ieder veel geleerd te hebben en voor henzelf toch een behoorlijke brug genomen te hebben. Samen met Fred hoop ik dat de groep er zoveel van heeft genoten zodat zij een volgend keer weer meedoen. Wij helpen graag weer.

Helaas, ik had geen fototoestel bij mij.

Groet, Herman en Fred.

Zo, dat was weer eens 'n fijne dag daar in het zuiden. Gelukkig had Fred Pluim Mentz de foto's nog!

De Napret op het JeepForum.

30-10-12 JeepAcademy - LANDGRAAF - Uitnodiging Lees verder..

JeepAcademylogo1         Uitnodiging Jeep Academy Landgraaf

   Op zondag 11 november zullen we wederom te gast zijn op groeve de Groot in Landgraaf.

Landgraaf2a 

Landgraaf1a1Een echte uitdaging voor iedereen die van mening is dat zijn jeep het onmogelijke kan overwinnen en voor iedereen die dat wil meemaken. Uiteraard zijn ook hier weer de passages opgenomen voor de standaard jeep. Het is met name voor onze Jeep Club Marshals altijd weer een uitdaging om de Jeepers met hun jeep in basisuitvoering op een veilige en verantwoorde wijze, door en over de trials te leiden.  Laat je dan ook vooral niet van je wijs brengen en verleg je grenzen.


Thema en wetenswaardigheden
De groeve is nog in gebruik voor zandwinning, hij veranderd dan ook continu. De ondergrond varieert van zilverzand tot echte klei en als het regenseizoen is aangebroken kan ook de echte moddereter er zijn gang gaan. Er zijn flinke hoogte verschillen welke bij de proeven gebruikt zullen worden.

Landgraaf3a

De JeepAcademy is toegankelijk voor standaard jeeps (Blauw), aangepast (Rood) en extreem (Zwart), waarbij de deelnemers worden ingedeeld in teams van ± 5 jeeps. 
De teams zullen onder begeleiding van een JeepClub Marshal de in het terrein uitgezette proeven afleggen.

Programma zondag 11 november:

 • Vanaf 09.30 uur inschrijving op het terrein,
 • 10.00 uur briefing en indeling teams,
 • 10.15 uur vertrek 1e team voor de Jeep Academy,
 • 12.30 uur mogelijkheid tot lunch, naar verwachting een frietwagen aanwezig
 • 17:00 uur Sluiting terrein

Tijdens de inschrijving, en tijdens

 

Inschrijven1b1a1a1Landgraaf5aDe inschrijvingskosten bedragen:
● per jeep € 25,00
● voor niet-leden geldt een toeslag ad € 20,00
De kosten dienen bij aankomst op het terrein te worden voldaan.


Wil je deelnemen aan dit evenement, schrijf je dan HIER in.
De VoorPret op het JeepForum!

Locatie:
Groeve de Groot
Europaweg-noord 148
Landgraaf
GPS 50.927736,6.029284

GoogleMaps

Met vriendelijke groet, Bestuur Jeepclub.

03-10-12 JeepTour - BORDER CONTROL - De Foto's Kijk verder..

UntitledDe foto's van Olaf Siemens.
De Napret op het JeepForum.

03-10-12 JeepTour - BORDER CONTROL - Uitnodiging Lees verder..

Naamloos1bUITNODIGING JeepTour: "BORDER CONTROL" 

JeepTourlogo1Op zondag 14 oktober 2012 zal een prachtige en heftige route worden verreden door het Twentse Land.

De route start en loopt deels langs de rivier de Dinkel.
Deze begint in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen tussen Coesfeld en Ahaus. Bij Losser in Twente komt de Dinkel Nederland binnen. In Duitsland is de Dinkel sterk gekanaliseerd in de periode van 1970 tot 1980. Het eerste gedeelte op Nederlands grondgebied meandert de rivier ongehinderd langs het Lutterzand.
Verderop is de rivier gereguleerd om inzijging ten behoeve van de waterwinning te stimuleren. Op de Nederlandse / Duitse staatgrens staat een verlaten buiten werking zijnde houten sluishuis.
De Dinkel komt voor in de eerste regel van het Twents volkslied:

Er ligt tussen Dinkel en Regge een land: ons schone en nijvere Twente.

Naamloos2b

Wij gaan dit deze zondag zelf beleven en genieten. Misschien wat minder “nijverig” maar des te meer genieten van het schone wat Twente te bieden heeft.


Zoals u heeft gelezen zal De Dinkel ook in Duitsland stromen dus neem ook uw identiteitsbewijs of paspoort mee.

Naamloos3b


De start is gepland in vanaf Restaurant PAVILJOEN “’T LUTTERZAND”   gelegen aan de De route zal op de eindlocatie in “De Lantaren” gelegen aan de Achterkampweg 18 te Lemelerveld (8153 RK), worden afgesloten met een lekker driegangen menu voor jong en oud.

 

 

Het programma voor de zondag 14 oktober is als volgt:

Aanmelding:
Briefing:
Start:

Finish:
Diner:

JeepTourvoorblad1a09.00 en 10.30 uur in het Paviljoen ‘t Lutterzand
Om 09.30 uur, 10.00 uur en 10.30 uur
Vanaf 9.30 uur tot 10.30 uur vanaf het
parkeerterrein het Paviljoen ‘t Lutterzand
De route wordt om 16.30 uur gesloten
Vanaf 17.30 uur in De Lantaren.

Naamloos4aKostenopgave:
Inschrijfgeld per jeep € 25,-- (inclusief koffie of thee met gebak voor twee personen en fris voor de kinderen.)
Toeslag niet leden € 20,00

De borg voor het roadbook bedraagt € 20,--, welke bij inlevering daarvan wordt geretourneerd.

De kosten voor het 3 gangen diner bedragen € 25,00 p.p.
Heeft u speciale dieetwensen laat ze ons dan weten.
Het buffet voor de kinderen (t/m 15 jaar) bedraagt € 12,50 per kind.

Inschrijven1b1a1Inschrijven:
Inschrijven kan middels dit Formulier

Routebeschrijving: 
Paviljoen ‘t-Lutterzand
Lutterzandweg 12
De Lutte (7587 LH).

Route beschrijving via Google maps

09-08-12 JeepJubileum - PEELtrail - De Foto's Kijk verder..

Wat een weekend! Geweldig! Schitterend weer! Blije Jeepers! Vrolijke kinderen! Veel nieuwe gezichten! Top, top! PEELtrail = Prachtig terrein, prachtige omgeving! Heerlijke Barbeque! Spetterende Concours d'Elegance! Indrukwekkende Tour! Perfecte organisatie! Niet snel te vergeten!

Organisatie JubileumWeekend JCN: Hartstikke bedankt!!!!

De foto's van Hans Meeuwsen (Dezperado) en een Film-impressie van Hans, fijn dat je ook er bij was!
Een 2-tal filmpjes van de webmaster: MudCup en BBQ.
De foto's van Evert (Ejg) De foto's van Karl&Edith en de foto's van Loes Huybers
De foto's van .Zwerfster    En een filmpje van Dee (D) die tevens winnares is de Ion Air Camera!   
De Foto's van Jos Beekman.  
f00fda942db1De Napret op het JeepForum!
---------------------------------------------------------------------------------------
Win Een Ion Air Pro Actie Camera !
Wie wint deze fantastische actie camera ? Wat moet je ervoor doen ?Heel eenvoudig, kies uit je Jeep jubileum weekend je 2 leukste en of mooiste foto's of video's


Zet deze hier in dit
topic.


Je kan de foto's en video's 1 week posten, op zondag 16 september wordt de winnaar bekend gemaakt.Winnares is bekend!

30-07-12 JeepJubileum - PEELtrail - Uitnodiging Lees verder..

PeelTrailKop1
NederlandsNetherlands256aUK256aDeutschlandGermany256a

Uitnodiging
JeepClub Nederland 10-jarig Jubileum Weekend
op P
EELtrail (Oost-Brabant)

Unknown1Nadat we afgelopen week moesten melden dat ons jubileum op Maurik niet door kon gaan zijn we hard opzoek gegaan naar een alternatief.
Dit alternatief is gevonden, we kunnen dan ook melden dat het jubileum in iets aangepaste vorm plaats zal gaan vinden in het weekeind van
7 t/m 9 september.
item4a
Locatie
De locatie is voor veel mensen onbekend, wat het extra leuk maakt om hier ons jubileum te vieren.
Er zitten 2 bossen op het Landgoed de Princepeel waarin we ons compleet uit kunnen leven, hiernaast zijn er vele mogelijkheden voor voornamelijk onverharde routes in de omgeving. Er is nog een klein voorbehoud van vergunningsverlening. De beheerder heeft ons echter verzekerd dat dat, ondanks de korte periode, geen probleem zal zijn. Meld je daarom zo snel mogelijk aan, zodat wij het lustrumweekend, afgestemd op het aantal deelnemers, kunnen organiseren.

Naamloos1a
Naamloos2a
Wat gaan we doen? 
Daar dit het jubileum evenement is zal het uitgebreider zijn als een gewoon Jeepclub weekeind. Zo hebben we vrijdag avond een nachtrit en de mud-cup, zaterdag concours de élégance en ’s-Avonds een heerlijke uitgebreide BBQ met aansluitend een feestavond. Zondag zal dan ook nog de mogelijkheid zijn om de hele dag te rijden.
Naamloos3aProgramma:

Vrijdag 07 september:

 • vanaf 15.00 uur welkom op het terrein en inrichten kampeerplaats.
  Op de camping zullen stroom en sanitaire voorzieningen aanwezig zijn.
 • Vanaf 15:00 uur zal na technische controle ook ingeschreven kunnen worden bij de inschrijf-tent
 • 20:00 officiële opening
 • 21:30 uur WARN-nachtrit

Natuurlijk zal er de hele avond ook de gezelligheid van een kampvuur zijn

Zaterdag 08 september:

 • Ontbijt op eigen gelegenheid, of bij te boeken bij inschrijving
 • Vanaf 09.00 uur inschrijving in de organisatietent
 • 09.45 uur briefing
 • 10.00 uur vertrek 1e teams voor Jeep Academy,of Tour
 • 12.30 uur lunch op eigen kosten
 • 13.30 uur hervatting Jeep Academy
 • 17.00 uur Digital Warehouse Mud-Cup
 • 18:00 uur Concours d‘Élégance
 • 19:00 uur aanvang gezamenlijke BBQ

Feestavond met muziek en kampvuur tot in de vroege uurtjes

Zondag 09 september :

 • Ontbijt op eigen gelegenheid, of bij te boeken bij inschrijving
 • 10.00 uur vertrek teams voor de Jeep Academy of Tour
 • 12.30 uur lunch op eigen kosteni
 • 16.00 prijsuitreiking
 • 17.00 einde jubileum


Wat gaat het kosten:

Inschrijfkosten Jeep:

€ 100,00

Voor dit bedrag krijg je:

Toegang tot het terrein met 1 Jeep en bestuurder
Camping plaats voor het hele weekeind
BBQ zaterdag avond voor 1 persoon
Welkomspakket
Gebruik van de sanitaire voorzieningen (douches/toiletten)

Inschrijfkosten
extra volwassenen:

€ 40,00

Voor dit bedrag krijg je:

Toegang tot het terrein
Camping plaats voor het hele weekeind
BBQ zaterdag avond voor 1 persoon
Gebruik van de sanitaire voorzieningen (douches/toiletten)

Inschrijfkosten
kind tot 16 jaar:

€ 10,00

Voor dit bedrag krijg je:

Toegang tot het terrein
Camping plaats voor het hele weekeind
BBQ zaterdag avond voor 1 kind
Gebruik van de sanitaire voorzieningen (douches/toiletten)

Naast bovenstaande prijs is het ook mogelijke om de volgende opties te boeken:

 • Ontbijt volwassenen: per persoon per dag € 8,00
 • Ontbijt kind: per kind (tot 15) per dag € 4,00
 • Diner vrijdagavond per persoon: € 15,50 per persoon
 • Diner vrijdagavond per kind (tot 15): € 8,00 per kind

De kosten dienen vooraf gestort te worden op de bankrekening van Jeep Club Nederland.

Naamloos5a
Het diner van vrijdagavond zal bestaan uit:

 • Soep vooraf
 • Pasta buffet met meerdere verschillende pasta soorten
 • Toetje

De BBQ van zaterdag zal bestaan uit:

 • Stokbrood met kruidenboter
 • Koud/warm buffet
 • Voldoende verschillende soorten vlees (tenminste 5 per persoon) deze worden op uw verzoek bereid.
 • Diverse sausjes

Het ontbijt is in buffet vorm en zal bestaan uit:

 • Gekookt eitje
 • Diverse broodjes
 • hartig en zoet Beleg
 • Koffie / thee melk

 

Naamloos4a1

Ons Jubileumfeest is mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors

Inschrijven1b1Opgave deelname:
De inschrijvingen voor het lustrum op het Eiland van Maurik zijn komen te vervallen, er moet dus opnieuw worden aangemeld middels het nieuwe formulier.

Klik hier voor het

  Inschrijfformulier!  (Nederlands)

 

  Anmeldung in Deutch  (German)

 

  Registration Form Englisch  (English)


De VoorPret op het JeepForum!

Naamloos6aInschrijving zal alleen mogelijk zijn voor
leden van Jeep Club Nederland en
zuster organisaties in het buitenland.

Beschrijving van de route:
De locatie voor het jubileum is:
Weidelaan 10
5455 Wilbertoord

Klik hier voor een routebeschrijving via GoogleMaps

Let erop dat u bij het aanrijden niet de Volkelseweg aanhoud, maar secondair op de ventweg gaat rijden.


comments powered by Disqus

Laatste NIEUWS

02-07-12 JeepAcademy - Wamel - Foto's Lees verder..

Het was weer feest in Wamel afgelopen weekend! De foto's van Eric & Monique Kramer!

02-07-12 JeepAcademy - Holzen - Foto's Lees verder..

Afgelopen weekend waren we weer in Holzen, Duitsland.
Dikke pret daar, getuige de foto's van Aitze Hiemstra!

02-07-12 JeepAcademy- Wamel  - Uitnodiging Lees verder..

Uitnodiging JeepAcademy 15 juli - Wamel

wamel1d344eb1Op zondag 15 juli zal weer een Academy worden gehouden achter de geiten boerderij in Wamel.
Deze Academy zal wederom bestaan uit ongeveer twintig proeven, die in het vochtige beboste terrein zullen worden uitgestoken.
Het terrein is afhankelijk van de weersomstandigheden middelzwaar tot zwaar te noemen, doch zoals altijd zijn ook de standaard jeeps van harte welkom.
De deelnemers zullen in groepen van verschillend klasse worden ingedeeld, waarna zij als team met hun Jeep Club Marshal de proeven zullen nemen.

wamel0ec5441a 


 

Wamel3a1 

Het programma voor de zondag is als volgt:

 • 09.30 uur: Ontvangst met koffie en thee,
 • 10.00 uur/12.30 uur: Trial/Academy,
 • 12.30 uur/13.30 uur: Lunch
 • 13.30 uur/16.30 uur: Trial/Academy,
 • 17.00 uur: Ontruimen off-road terrein.

Inschrijven
Deelname:

Inschrijving kan middels het volgende Inschrijfformulier!


Voor de luch zal er deze dag een frietkraam staan van Frietfeest.

wamel2cd856e1Kostenopgave:

Inschrijfgeld per jeep € 25,-
Toeslag niet-leden per jeep € 20,-.
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.

Beschrijving van de route:
A15, Afslag Beneden-Leeuwen, aan het eind van N323 de rotonde rechtsaf , de N322 richting Wamel volgen hier neem je de 1ste weg links (Nieuwe weg) en vervolgens 2de weg links. 1ste boerderij aan de linkerhand.
Degenen met navigatiemogelijkheden dienen het adres “Dalenstraat 6 te Wamel” aan te houden.

GoogleMaps

NIEUWSPAGINA

Have Fun Out There!   •  JeepClub Nederland

item19 item18 item16 item15 item14 item13 item12 item11 item10 item9 item27a1 item26a1 item25a1 item24a1 item23a1 item22a1 item21a1 item20a1 item19a1 item18a1 item17a1 item16b1 item15a1 item14a1 item13a1 item12a1 item11a1 Laatste NIEUWS