Jeep Academy Bant

Na een lange tijd waarin er geen events georganiseerd mochten worden komt er op zondag 29 augustus een Jeep Academy op het zandwinning terrein van Staatsbosbeheer in Bant. Dit is een evenement dat geschikt is voor alle soorten jeeps.
Vanwege de geldende maatregelen is het aantal auto’s dat mee mag doen beperkt tot 50.

Per vandaag staat alle informatie hier op de website en is de inschrijving geopend.
Uiteraard is doorgang is onder voorbehoud van regelgeving rondom COVID-19.

 

 
Richard van Helvoort, bestuur
 

Nieuws over DJC!

Zoals het er nu naar uit ziet, kan het Dutch Jeep Camp 2021 weer georganiseerd worden. Het hele Sportlandgoed in Drenthe is weer voor ons evenement vastgelegd. En ook nog het Funpark in Meppen, net over de grens in Duitsland. Altijd weer een belevenis, zeker in de koeltoren. We gaan dan ook binnenkort starten met de inschrijving.

Eindelijk weer een groots Jeep evenement! Voor iedereen wat wils. Van schitterende Jeep touren in het Drentse landschap met veel onverharde paden tot de Jeep echt uitdagen op de terreinen in Zwartemeer op het Sportlandgoed en op het Funpark in Meppen.
De voorzieningen zijn allemaal aanwezig: kam
peren op de mooie camping aan het “Zwarte”– meer, het strand, de uitgezette trials op het 34 hectare grote terrein tot aan de 34 blokhutten.

Uiteraard voor elk wat wils. Weer een familie gebeurtenis. Kom gezellig met z’n allen naar het Dutch Jeep Camp. Op vrijdagavond starten we met de traditionele nachtrit. De mud-cup ontbreekt uiteraard niet om te zien of en hoe de extreem geprepareerde Jeeps daar doorheen kunnen komen. Ook het Concours d; Elegance is

er weer. Bereid je alvast maar voor. Het thema is voor dit DJC “80 jaar Jeep”. Daar is zeker van alles bij te bedenken. De dames die de inhoud voor de goody bag aan het samenstellen zijn, zijn vanuit dit thema al druk bezig! Leef je uit, niet alleen als deelnemer aan het Concours, maar ook als toeschouwer. Vanuit dat Concours D’ Elegance gaan we op een speciale manier een hapje en een drankje doen op zaterdagavond en kan het daarna nog een gezellige avond worden. Blijft nog een verrassing.

Uiteraard horen bij deze aankondiging wat inhoudelijke mededelingen. De prijs zal vergelijkbaar zijn met devoorgaande jaren, zo rond de €200. Voor een Jeep met 2 personen, gebruik van het terrein, overnachten op de camping en het eten op de zaterdagavond. Alles erop en eraan dus. Het evenement start op vrijdag om 13:00 uur en loopt het hele weekend door tot de maandag een uur of 12. Dus van vrijdag 24 september 2021 tot maandag 27 september. Zet die data alvast maar vast in je agenda Vlak voor de inschrijving start, komt er nog een

herinneringsmail met meer details en het exacte stattijdstip van de inschrijving van het evenement. Wat het evenement betreft, only JCN members en vol = vol.

We gaan er vanuit dat Corona maatregelen afgeschaft zijn of mogelijk nog zeer beperkt aan de orde zijn. Blijf gezond en hopelijk in de 2helft van september met veel Jeepers weer eens gezellig met onze Jeep op pad.

Ronald Ligteringen Eventmanager Dutch Jeep Camp

Algemene Mededelingen

Mededeling van 20-5-2020, overgenomen van de oude website:

Beste leden,

Naar aanleiding van de door de regering bekend gemaakte maatregelen willen wij het volgende aan jullie bekendmaken.

Allereerst denken we aan de leden en hun familie die het zwaar hebben. Hou vol is het enige wat we nu kunnen zeggen. Hou vol en samen proberen we het hele aparte fenomeen , corona , te overleven.

Gezien de regering aangekondigd heeft dat tot 1 september alle evenementen vooralsnog verboden zijn, richten wij ons, als bestuur op de tijd na 1 september. Veronderstel dat er dan weer meer mag, dan moeten we er wel klaar voor zijn. Vandaar dat wij besloten hebben dat de geplande evenementen Bant (op 5 juli 2020) en het weekend Inor Frankrijk 29 en 30 augustus gecanceld worden. Het geplande evenement Veldhoven op 20 september willen wij ook cancelen. Zeker geen fijne beslissing maar …..

We zijn toch, heel rustig aan, een Dutch Jeep Camp aan het organiseren en wel van 25 september tot en met 28 september . Natuurlijk als dit soort evenementen dan weer toegestaan zijn. Wij denken dat Veldhoven hiervoor opofferen niet zo erg is. Toch ?

Dus hou, onder voorbehoud, de genoemde data vrij in jouw agenda. Het is toch fantastisch als een dergelijk evenement als startup voor de rest van dit jaar is! 

Verder zijn we ook al stilletjes aan begonnen met de agenda 2021. We hebben onze opties besproken en een plekje gegeven in de agenda. Dus we zitten , als club , niet stil.

Mochten jullie ook meer willen doen als organisatie van evenementen of meer willen doen in de Jeepclub Shop, laat het ons dan weten want hoe meer handen , hoe lichter het werk wordt. 

Met vriendelijke groet,

Natale Dorigo

Bestuurslid Jeepclub Nederland

Nieuwe website

Beste leden,

De laatste tijd zijn er natuurlijk geen events geweest. Dat vinden we natuurlijk jammer, maar we hebben in die tijd niet stilgezeten. Er is bijvoorbeeld hard gewerkt aan de website die jullie net gevonden hebben. Deze is aangepast aan de moderne tijd en zou nu prima beschikbaar moeten zijn op een laptop, tablet of telefoon. We hebben geprobeerd om de site zo overzichtelijk mogelijk te maken en ook het overzicht van de activiteiten zo toegankelijk mogelijk te maken. Neem dus gerust een kijkje in de agenda, lees meer over de evenementen en jeep assist en mocht je op- of aanmerkingen hebben, stuur dan gerust een berichtje naar de webmaster.

Hopelijk tot snel

Webteam JeepClub Nederland