Mededeling bestuur

Middels dit bericht delen wij, het bestuur van de Jeepclub Nederland, u mee dat de heer Richard van Helvoort zijn functie als penningmeester van de club en zijn positie in het bestuur van de club, per 7 januari 2022, heeft neergelegd.

De reden was dat er een onoplosbare onenigheid binnen het bestuur was ontstaan wat geleid heeft tot het vertrek. 

Wij willen Richard bedanken voor al die jaren dat hij als enthousiast bestuurslid (en als penningmeester) maar ook als evenementenorganisator binnen de club actief is geweest.

Vooralsnog heeft Ronald Ligteringen zich aangeboden tijdelijk de boekhouding van de club op zich te nemen totdat er een definitieve oplossing is gevonden. 
Per definitie / volgens de statuten moet de club, binnen  het bestuur, een penningmeester hebben. Maar voor nu willen we, totdat we alles goed in kaart/beeld hebben, er op deze manier een invulling aangeven. Ronald Ligteringen is, in het verleden, lid geweest van het bestuur van onze club en heeft ook kennis van de boekhouding van de club omdat hij Richard, ooit, tijdelijk vervangen had tijdens zijn stationering in het buitenland.

We gaan ons nu dus richten op de afsluiting van 2021 , het opstellen van de jaarrekening 2021 welke wij willen presenteren op de Algemene (Leden)Vergadering in maart van dit jaar. Zeer waarschijnlijk zal deze Algemene Vergadering digitaal plaats vinden.

Gecanceld – Academy Loon op Zand “Remember The Rebel”

Beste leden en deelnemers voor ons laatste evenement van 2021. Door de Covid restricties welke zojuist zijn aangekondigd is het voor de uitbater van het terrein en voor ons onmogelijk het evenement te laten plaatsvinden, op generlei inventieve wijze is hier nog uitvoering aan te geven. Hoe zeer het ons ook spijt en gewoon pijn doet. Wij mogen elkaar morgen niet ontmoeten bij het Remember the Rebel 2021 evenement.

Ondanks alle inspanningen van het bestuur, en crew en de voorbereidingen van vandaag zag het er allemaal nog zeer rooskleurig uit. Het terrein zal ondanks dat wij daar morgen op de 19de december niet mogen zijn, niet verdwijnen. Wij hebben vandaag voor jullie een prachtig gevarieerd en groot terrein mogen verkennen. We komen hier zeker weer terug.

Houd onze agenda in de gaten.

Ons volgende evenement staat op het programma 2022, op 23 januari, na de lockdown zoals deze vandaag de 18 dec. is aangekondigd, hebben we een prachtige Jeep tour in het verschiet. De uitnodiging voor deze tour zal binnen kort bij jullie in de mailbox vallen.

 

Wij wensen jullie namens het bestuur en gehele crew van Jeepclub schitterende feestdagen en een vrolijke warme kerstdagen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Namens het diep teleurgestelde bestuur Jeep Club Nederland,

Frank Eijk

Terugblik M&G Gelderland en winnaar prijsvraag!

Beste leden en deelnemers aan de Meet & Greet bij Kien, afgelopen 21 november.

We blikken hierbij nog heel even terug op de Meet & Greet bij Kien. Het was een hele leuke dag. De ontvangst bij Kien was heel prettig en de deelnemers keken hun ogen uit in de showroom van Kien. Buiten stond een BEEST(!), een enorme JL met het grootste motorblok 6,4 HEMI V8, heel veel pk’s en heel veel kracht. Wat een ding.

De tour was geweldig. Ondanks dat het in het oosten van Gelderland, de beroemde Achterhoek, er weinig onverharde paden toegankelijk zijn, is de Jeepclub Nederland er toch in geslaagd om die paden die er zijn aan elkaar te knopen zodat er, bij thuiskomst, toch een beroep op de tuinslang gedaan moest worden.

In de door Kien verzorgde goodiebag zat een vragenformulier en een antwoordenblad. We hebben jullie verzocht de antwoorden in te vullen en het blad te leveren bij terugkomst. Dit werd in grote getale gedaan. De vragen gingen over Kien, de heer Willem Kien en zijn bedrijf. Wie alle vragen goed had maakte kans op de prijs, een weekend rijden in een Wrangler 4xE, die beschikbaar werd gesteld door Kien.

Uit alle terug gekomen antwoorden is een gelukkige winnaar getrokken, namelijk de heer Rosenberg uit Rhenen. Het toeval wil ook dat hij voor de eerste keer deelnam aan een van onze evenementen.

Wij hebben inmiddels begrepen dat hij de Jeep weer heelhuids terug gebracht heeft. Hij en zijn dochter hadden enorm veel plezier aan de ritjes beleefd!

Wij danken Kien nogmaals voor de ontzettend gastvrije ontvangst, de ontzettend leuke dag en de heerlijke afsluiter. Die BBQ was voortreffelijk.

 

Update Meet & Greet en Tour Gelderland

Afgelopen vrijdag was er weer een nieuwe persconferentie. Hierin zijn nieuwe maatregelen aangekondigd, ondanks deze aanscherping van deze maatregelen zijn wij blij dat Meet & Greet zoals eerder aangekondigd door kan gaan. Helaas hebben de nieuwe maatregelen wel tot gevolg dat het gezellig samenzijn na afloop van de tour ingekort moet worden. Wij moeten volgens de nieuwe maatregelen Kien in staat stellen om ook uiterlijk om 18 uur de deuren te kunnen sluiten.

Dus let op neem uw QR-code en vaccinatie bewijzen mee wij moeten deze bij aankomst op het evenement controleren. Alvast bedankt voor uw medewerking daarvoor.

We hopen jullie allen te ontmoeten bij deze gezellige Meet & Greet op 21 november.

Geslaagde startersdag in Oss

Afgelopen zondag was de startersdag in Oss en wat hebben we daar een mooie dag gehad!
Het weer was goed, het terrein iets minder zwaar dan tijdens het uitzetten van het parcours en de dag is goed bezocht!

Niet iedereen heeft zich in het terrein gewaagd, maar ook door te kijken hoe anderen dat doen kan je veel leren. Over de tour heb ik alleen maar mooie dingen gehoord!

Foto’s van het evenement zijn te zien op Flickr en Facebook.
Heb je zelf nog leuke foto’s of filmpjes gemaakt die je op Flickr terug wilt zien? Dan kan je die via WeTransfer sturen naar webmaster@jeepclub.nl, graag met de vermelding van het evenement erbij.
Op deze site staat een duidelijke uitleg over hoe WeTransfer werkt.

Graag zien we jullie weer op de Meet en Greet bij Kien op 21 november. Dan kan je rondkijken bij het bedrijf en en vragen stellen aan de enthousiaste medewerkers van het Velpse bedrijf.
Aansluitend is er een tour door een mooi stukje Gelderland met de afsluiting bij Kien. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend!

Startersdag 2021

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat we in Bant waren, maar de tijd vliegt en dat betekent ook dat het volgende event er alweer aankomt. Houdt de agenda’s vrij, want 24 oktober gaan de motoren weer ronken, de modder weer spatten en zullen er weer uitdagingen bedwongen worden. 

Zoals bij iedere startersdag zal er ook nu weer de dag in twee delen verdeeld worden. Er zal een schitterende route beschikbaar zijn, welke gereden kan worden (uitgezet door ons eigen X-perience team) en er worden proeven uitgezet op het terrein van motorclub Oss waar onder begeleiding van onze Marshals voertuigen doorheen geloodst kunnen worden. 

Ondanks dat de maatregelen al een eind zijn afgeschaald moeten we deze dag nog wel gepaard laten gaan  met de nodige voorzorgen. Dat betekent

  • Neem de bevestiging van inschrijving (digitaal) mee
  • Een bewijs van of vaccinatie, recent herstel of een recente (24 uur) negatieve testuitslag moet getoond worden
  • Bij klachten thuisblijven

De inschrijving is inmiddels geopend en u kunt die hier vinden: Inschrijving Startersdag.

Technische avond crew

Afgelopen woensdag werd door Stellantis een technische avond georganiseerd over de Jeep Wrangler 4xe. Deze training was bestemd voor marshals en crew om meer te weten te komen over de hybride Jeep, zodat de club in de toekomst mensen met dit type auto goed kan begeleiden.

Na de ontvangst met eten en drinken was er een presentatie over de technische kant van de Wrangler. Er is diep ingegaan hoe de 4xe in elkaar zit en wat de verschillen zijn met een niet hybride model. Naast de techniek in de auto is er ook veel verteld over de bijbehorende rijtechnieken.

In de pauze en na afloop van de presentatie was er ruim de gelegenheid om de Jeep van alle kanten te bekijken en vragen te stellen. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt zoals in de foto-impressie hieronder te zien is.

We hopen deze mooie auto snel te verwelkomen op een van onze events!

Berichtnavigatie