Meet & Greet en Tour Gelderland

Alle data en locaties zijn onder voorbehoud wegens COVID-19.

Update 13-11-2021:

Afgelopen vrijdag was er weer een nieuwe persconferentie. Hierin zijn nieuwe maatregelen aangekondigd, ondanks deze aanscherping van deze maatregelen zijn wij blij dat Meet & Greet zoals eerder aangekondigd door kan gaan. Helaas hebben de nieuwe maatregelen wel tot gevolg dat het gezellig samenzijn na afloop van de tour ingekort moet worden. Wij moeten volgens de nieuwe maatregelen Kien in staat stellen om ook uiterlijk om 18 uur de deuren te kunnen sluiten.

Dus let op neem uw QR-code en vaccinatie bewijzen mee wij moeten deze bij aankomst op het evenement controleren. Alvast bedankt voor uw medewerking daarvoor.

We hopen jullie allen te ontmoeten bij deze gezellige Meet & Greet op 21 november.

Update:

Na de persconferentie van dinsdag 2 november is duidelijk geworden dat de regels voor dit soort evenementen weer iets strenger zijn geworden. In tegenstelling tot wat we eerder bericht hebben, zijn we daarom verplicht om ook tijdens dit event een coronacheck te doen. Dat betekent dat er tijdens het event gecontroleerd zal worden op een geldige QR-code in de coronacheck app of dat alles goed op papier moet staan. We vertrouwen hierin op jullie begrip en medewerking.

Oorspronkelijke uitnodiging:

Beste leden,

Via deze weg willen we jullie graag laten weten dat wij zijn uitgenodigd om een bezoek te brengen aan De Jeep dealer van Arnhem en Nijmegen!
We zijn op 21 november a.s. van harte welkom bij Kien in Velp (bij Arnhem).

Het zal voor de meeste van jullie wel bekend zijn dat Kien al meer dan 22 jaar ervaring heeft met ons merk. Willem Kien is de eigenaar en is niet alleen bekend als Jeep dealer maar heeft ook in zijn Jeep Wrangler een aantal keer deelgenomen aan Dakar en andere langeafstand rally’s. De Dakarauto zal ook te zien zijn op 21 november a.s.

Ook kunnen we (vol trots) zeggen dat Kien al jarenlang lid is van de Jeepclub en dat we een uitstekende relatie met elkaar hebben.
Naast dat Willem een vestiging heeft in Arnhem en Nijmegen, heeft hij ook nog een bedrijf in de ombouw van iedere 4×4 naar de wensen van de klant.

In het bedrijf Custom Workx vinden allerlei aanpassingen plaats welke de klant in zijn gedachte heeft of als er expertise van Kien het aanraadt om die modificatie te doen. Dit bedrijf zal ook een belangrijke rol spelen tijdens uw bezoek , het wordt namelijk het startpunt van onze route.

Ook dit keer, eigenlijk zoals we altijd al deden bij een Meet & Greet, wordt een bezoek aan een Jeepdealer gecombineerd met een tour in de omgeving. Dit keer zullen we bij Kien in Velp verzamelen en start de tour vanuit Custom Workx. Daarna gaan we rijden door een groot gedeelte van de Achterhoek. Helaas zijn hier niet veel publiek toegankelijke onverharde wegen meer te vinden, maar er zitten er wel een paar in. Deze tour schittert dan ook van mooie uitzichten. De toer zal ongeveer 4 uur kunnen duren.

Zoals al gezegd, Kien en haar enthousiaste  medewerkers staan op 21 november klaar om u te verwelkomen bij Kien official Jeep, Dodge, Abart, Fiat en  Alfa Romeo  dealer aan  de Markweg 2 6883 JM te VELP.  We verwelkomen jullie graag tegen 10 uur.

Zoals aangegeven gaat de start plaats vinden in Custom Workx het ombouwbedrijf waarna er een toer gereden kan worden die ook weer eindigt op het terrein van Kien. Op dit stukje terrein heeft Kien namelijk nog een klein parcours waarin, onder andere, een hoge wipwap ligt waar je met je 4×4 overheen mag.

Omdat het eindpunt van de toer ook weer bij Kien ligt is het mogelijk dat , als jullie vragen hebben aan Kien haar medewerkers, die vragen te stellen. Daar is natuurlijk tijd voor. En we hebben al vernomen dat er bij terugkomst iets lekkers op jullie ligt te wachten.


Het rijden van de toer geschiedt individueel en is dus ook vrijgesteld. Dit is anders dan de afgelopen evenementen die wij georganiseerd hebben.

Dus schroom niet en kom, tenzij je ziek bent of Corona-achtige klachten hebt, en zie hoe dit bedrijf haar naam en reputatie hoog te houdt in deze toch wel lastige tijden.
We zien jullie graag bij Kien

Tot de 21ste november

De Jeepclub en Kien
Uitverkocht!