Academy Oss 2023

Onze eerste Academy van dit jaar gaan we houden in Oss op de ons wel bekende motorcross baan aan de Aengelbertlaan. We hebben hier in het verleden al regelmatig een startersdag mogen organiseren.

Het terrein is groot, ruim en de baan die er ligt is breed en lang, het beschikt over vele heuvels en (sommige) diepe dalen. Er is ook een stuk bos beschikbaar. Het stuk bos wat we ter beschikking hebben is groter dan in het verleden. Als het de dagen voor het evenement erg geregend heeft mag dit terrein als pittig beschouwd worden.

Deelnemers zijn 26 februari vanaf 09:00 uur welkom voor inschrijving en betaling, we hebben de koffie en iets lekkers voor jullie klaar staan. Om 09:30 start de briefing en de indeling waarna de Academy, om 10:00 uur, kan beginnen.

In de middag kan men iets eten in de aanwezige  kantine dit op eigen kosten.

De groepen zullen worden ingedeeld 3 of 4 categorieën:
Groen, Blauw, Rood en Zwart.

Groen staat voor de Jeeps met slechts 2 wiel aandrijving en absoluut geen aanpassing
om off-road mee te rijden. Er zijn voor dit soort voertuigen beperkte
mogelijkheden.
Blauw staat voor ieder Jeep met de mogelijkheid
om 4 wiel aangedreven te worden maar verder geen aanpassingen met betrekking tot het terrein rijden. Dus op gewone banden.

Rood zegt wat meer over de auto. De eigenaar heeft er wat aangedaan, wat grotere banden (met vaak wat grover profiel) elektrische lier, rolbeugel kortom deze auto ziet wat vaker het terrein.

En dan zwart, zwart is synoniem aan zwaar, heel zwaar. Deze auto’s zijn volledig geprepareerd om door elk mogelijk terrein heen te komen.

De groene en blauwe catergorie  zullen begeleid worden door marshals. De rode en zwarte categorie mogen zelfstandig het terrein in

Shop

Tijdens het evenement in Oss zal de JCN shop ook weer opgesteld worden. In de shop is een leuke collectie Jeep Kleding verkrijgbaar. Kom zeker even een kijkje nemen.

Crew Support

Lijkt het je leuk een keer te helpen tijdens de organisatie een JCN evenment dan kun je je tijdens de inschrijving aanmelden als “Crew Support”. Je zult dan benaderd worden door JCN.

Programma:

  • 09:00 uur start inschrijving
  • 09:30 uur briefing
  • 10:00 uur start  Academy
  • van 12:30 tot 13:30 lunch
  • 13:30 vervolg Academy
  • 16:30 sluiting off-road terrein

Kostenopgave:
Inschrijfgeld per Jeep bedraagt € 25,-, hiernaast geldt een toeslag van € 25,- voor niet-leden.
Het inschrijfgeld zal voldaan moeten worden bij aanmelding op de startlocatie.

Pinnen is mogelijk!

Locatie:

Aengelbertlaan 60
5342 XC  OSS
Coördinaten N 51 45.147, E 5 33.328

LET OP: DE INSCHRIJVING SLUIT 24 FEB

Uitverkocht!