Academy Rilland 2022

Op zondag 20 November zullen we te gast zijn in Rilland-bath.
Deze Academy zal bestaan uit ongeveer tien tot twintig proeven, die in het vochtige en zanderige/kleiachtige terrein zullen worden uitgestoken. Helaas iets minder proeven als gewend van de club,
Dit heeft te maken met de beperkte voorbereidingstijd van alleen de zondag ochtend. Natuurlijk mag de rest van het terrein ook gereden en gebruikt worden.
Het terrein is afhankelijk van de weersomstandigheden middelzwaar tot zwaar te noemen, doch zoals altijd zijn ook de standaard jeeps van harte welkom.
De deelnemers zullen in groepen van verschillend klasse (blauw / rood / zwart) worden ingedeeld, waarna zij als team met hun Jeep Club Marshal de proeven zullen nemen.

Het programma

09.30 uur: Ontvangst met koffie en thee,
10.00 uur/12.30 uur: Trial/Academy,
12.30 uur/13.30 uur: Lunch op eigen gelegenheid,
de snack kar van Rilland zal met een beperkt assortiment geopend zijn.
13.30 uur/16.00 uur: Trial/Academy,
16.00 uur: Ontruimen off-road terrein.

Kostenopgave:

Inschrijfgeld per jeep € 25,-
Toeslag niet-leden per jeep € 25,-.

De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.

Routebeschrijving:

Het adres van de baan is:
Bathseweg, 4411 Rilland, Nederland

Het terrein is gelegen aangrenzend aan het motorcrossterrein op de weg van Rilland naar Bath. Het terrein is het makkelijkst te bereiken als volgt:

Op de A58 Bergen op Zoom – Vlissingen de afslag Rilland nemen. Vervolgens richting Rilland. De rotonde net over het viaduct over de A58 dient 3/4 genomen te worden (Valckenisseweg).
Voorbij het industrieterrein 2x rechts aanhouden (de weg voor de dijk blijven aanhouden). Deze weg (Putkilweg) uitrijden. Op kruispunt linksaf. U bevindt zich nu op de Bathseweg.
Na ongeveer 1km ziet u het terrein links onder aan de dijk liggen.

Gebruik bovenstaande route, graag niet door het dorp rijden.

Uitverkocht!