Dutch JeepCamp 2024

Dit jaar hebben we weer een Dutch Jeep Camp. Het is de 10de keer op rij dat we naar Zwartemeer gaan. Met Pinksteren zijn we weer te gast op het ons vertrouwde stekkie in Zwartemeer. In het verleden ook wel het Sportlandgoed Zwartemeer, sinds begin dit jaar Landgoed Zwartemeer. Zoals je al ziet is er iets veranderd, er is een nieuwe eigenaar, Irma en Albertus hebben het stokje overgedragen. We zijn dan ook weer van harte welkom. Er zijn ook nog oude bekenden, Rachmilde en Geert zullen er weer voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

In tegenstelling tot andere jaren hebben we niet de beschikking over het FunPark Meppen. We zijn op zaterdag wel te gast op het nabij gelegen BaggerPark.
We hebben ook 6 tours (bolletje-pijltje)  beschikbaar in de omgeving. Uiteraard is het terrein op Landgoed Zwartemeer weer ingericht met talrijke trail- proeven. Kortom voor ieder wat wils.

Overnachten kan net als andere jaren weer op de camping of in een blokhut. Er zijn 35 blokhutten beschikbaar. Zowel de blokhutten als de camping reserveer je via de inschrijving van JCN. De blokhutten worden vergeven op basis van binnenkomst aanmelding. Al met al wordt het weer een schitterend vrienden- en familie treffen.

Het evenement start op vrijdag om 13:00 uur en gaat door tot Pinkstermaandag om 12:00 uur. Alle dagen kunnen de routes (6 stuks) gereden worden in Drenthe, met als startpunt het Landgoed. Ook kan er alle dagen worden gereden op het Landgoed zelf met de vele uitgezette proeven, van eenvoudig tot zwaar. Op het terrein zullen ook diverse marshals aanwezig zijn, dus hulp is altijd aanwezig.

Vrijdagavond is er ook de traditionele nachtrit. Een rit in het donker over de onverharde paden op het Landgoed. Zo met z’n allen altijd weer een belevenis. Uiteraard niet drinken voor de rit, maar wel nog even gezellig napraten in het Sportcafé.

Zaterdag begint om 10 uur met een welkomstwoord door de voorzitter, waarna we het terrein in kunnen of op pad gaan voor een tourrit. Zaterdag is er ook de mogelijkheid om naar het BaggerPark te gaan. Zaterdag zal ook het concours ‘d elegance verreden worden. Het thema van dit jaar is  “Safari”. Na het concours kunnen we aanschuiven voor een verzorgde BBQ, maw er staat een kok achter de BBQ.

Mocht je toch naar het Funpark willen, dit is mogelijk maar wel op eigen kosten. Hou hierbij rekening met een kostenplaatje van € 69,75 per auto + bestuurder en €27,50 voor bijrijder.

Op zondag kunnen we ons weer gaan uitleven op het terrein en in de omgeving. Zondagavond moet je zelf voor je eten en vertier zorgen.

Maandagochtend is het terrein nog een paar uurtjes open. Om 12 uur sluiten we het terrein en gaan we op het gemak huiswaarts.

Programma

Vrijdag:

13u00                  Inschrijving + technisch keuring geopend
13u00                  Terrein open
14u00                  inschrijving+ keuring gesloten
15u00                  inschrijving + technische keuring geopend
16u00                  Terrein gesloten.
16u00                  inschrijving + technische keuring gesloten
17u00                  Inschrijving gesloten
22u30                  Nachtrit

Zaterdag:

9u30                     Inschrijving + technische keuring geopend
10u00                  Openingswoord / terrein open
11u00                  inschrijving + technische keuring gesloten
16u00                  Terrein gesloten
17u00                  Start avondprogramm
17u30                  Concours ‘d elegance

Zondag

10u00                  Opening terrein
16u00                  Sluiting terrein

Maandag

10u00                  Opening terrein
12u00                  Sluiting terrein

Kostenoverzicht:

Inschrijving 1 auto 2 personen
Extra persoon  >12jaar
Extra persoon <12jaar
Extra Shirt
Hond (voor 3 nachten)
Blokhut

 

€225,-
€50,-
€25,-
€15,-
€10,- per hond
€90,- per nacht

De kosten voor dit evenement dienen vooraf te worden voldaan door het bedrag over te maken op rekening van JeepClub Nederland. Het bedrag en de gegevens om te betalen tref je aan in de bevestigingsmail.

Het aantal blokhutten is beperkt,  35 stuks. In tegenstelling tot het verleden is er nu nog maar 1 type de luxe uitvoering. De blokhutten worden vergeven op volgorde van inschrijving. Mensen die voor 3 nachten reserveren krijgen voorrang boven mensen die maar 1 nacht reserveren. De bevestiging van de blokhut krijg je rechtstreeks van Landgoed Zwartemeer. De betaling van de blokhutten gaat ook rechtstreeks via Landgoed Zwartemeer.

Mocht je al eerder naar Zwartemeer willen komen dan kun je rechtstreeks via het Landgoed Zwartemeer de extra overnachtingen regelen. Doe dit per mail info@landgoedzwartemeer.nl. Vermeld hierbij even je lidmaatschap nr.

Het DJC is een evenement alleen voor leden.

Toelichting inschrijving:

 • er is automatisch 1 ticket geselecteerd voor deelname aan het DJC
 • voer de gevraagde NAW gegevens  in
 • selecteer de wijze van overnachtingsvorm (nee caravan tent of blokhut)
 • indien blokhut selecteer dan Ja in het vak BLOKHUT
 • voer de maat voor gratis shirt in
 • voer de maten in voor evnt extra shirts (max 5 stuks)(deze kost
 • voer het aantal extra personen in (bovenop de 2 van de inschrijving)
 • voer het aantal kinderen in.
 • voer het aantal honden in
 • voer het aantal extra shirts in. (aantal moet corresponderen met aantal opgegeven maten)
 • klik op volgende, je komt dan op het kostenoverzicht uit.

Hier staat ter plaatse betalen, dit is echter vooraf overmaken. Je krijgt in de Bevestigingsmail de rekeninggegevens + het te betalen bedrag.

Uitverkocht!