Gecanceld – DutchJeepCamp

Alle data en locaties zijn onder voorbehoud wegens COVID-19.

Update: Dutch Jeepcamp gecanceld

Gecanceld wegens COVID-19.

 

Update: Start inschrijving DJC 2021 VERTRAAGD

 De geplande start van de inschrijving voor het Dutch Jeep Camp 2021 staat gepland op een later moment. De geplande start op 16 augustus is komen te vervallen. Wij hopen zo snel mogelijk met een update te komen.

Update: Start Registrierung DJC 2021 VERZÖGERT

Der geplante Anmeldestart für das Dutch Jeep Camp 2021 hat sich verzögert. Der geplante Start am 16. August ist abgesagt worden. Wir hoffen, dass wir so bald wie möglich eine Aktualisierung veröffentlichen können.

Origineel bericht

Zoals het er nu naar uit ziet, kan het Dutch Jeep Camp 2021 weer georganiseerd worden. Het hele Sportlandgoed in Drenthe is weer voor ons evenement vastgelegd. En ook nog het Funpark in Meppen, net over de grens in Duitsland. Altijd weer een belevenis, zeker in de koeltoren. We gaan dan ook binnenkort starten met de inschrijving.

Eindelijk weer een groots Jeep evenement! Voor iedereen wat wils. Van schitterende Jeep touren in het Drentse landschap met veel onverharde paden tot de Jeep echt uitdagen op de terreinen in Zwartemeer op het Sportlandgoed en op het Funpark in Meppen.

De voorzieningen zijn allemaal aanwezig: kamperen op de mooie camping aan het “Zwarte”-meer, het strand, de uitgezette trials op het 34 hectare grote terrein tot aan de 34 blokhutten.

Uiteraard voor elk wat wils. Weer een familie gebeurtenis. Kom gezellig met z’n allen naar het Dutch Jeep Camp. Op vrijdagavond starten we met de traditionele nachtrit. De mud-cup ontbreekt uiteraard niet om te zien of en hoe de extreem geprepareerde Jeeps daar doorheen kunnen komen. Ook het Concours d; Elegance is er weer. Bereid je alvast maar voor. Het thema is voor dit DJC “80 jaar Jeep”. Daar is zeker van alles bij te bedenken. De dames die de inhoud voor de goody bag aan het samenstellen zijn, zijn vanuit dit thema al druk bezig! Leef je uit, niet alleen als deelnemer aan het Concours, maar ook als toeschouwer. Vanuit dat Concours D’ Elegance gaan we op een speciale manier een hapje en een drankje doen op zaterdagavond en kan het daarna nog een gezellige avond worden. Blijft nog een verrassing

Uiteraard horen bij deze aankondiging wat inhoudelijke mededelingen. De prijs zal vergelijkbaar zijn met de voorgaande jaren, zo rond de €200. Voor een Jeep met 2 personen, gebruik van het terrein, overnachten op de camping en het eten op de zaterdagavond. Alles erop en eraan dus. Het evenement start op vrijdag om 13:00 uur en loopt het hele weekend door tot de maandag een uur of 12. Dus van vrijdag 24 september 2021 tot maandag 27 september. Zet die data alvast maar vast in je agenda

Vlak voor de inschrijving start, komen er  meer details en het exacte stattijdstip van de inschrijving van het evenement. Wat het evenement betreft, only JCN members en vol = vol.