Jeep Academy Landsard – Veldhoven

Zoals inmiddels te zien in de agenda is het evenement in Weeze gecanceld, dit ivm een vergunningskwestie. Het is de eigenaar niet gelukt de geluidsvergunning rond te krijgen.
JCN heeft gelukkig snel kunnen schakelen en  is het gelukt een alternatief voor Weeze  vast te kunnen leggen. We kunnen 7 Mei terecht op het terrein Landsard in Veldhoven.

De inschrijvingen voor Weeze nemen we over voor Veldhoven, je hoeft je dus niet opnieuw in te schrijven. Wat we wel op prijs stellen is, mocht je niet naar Veldhoven willen komen je jezelf even afmeld via een mail naar inschrijvingen@jeepclub.nl

Het terrein de Landsard bestaat uit een kartbaan, een motorcrossbaan en een jetski plas behoort tot één van de uniekste gebieden in de regio. Zo is er ook een 4×4 terrein. Voor veel leden van de Jeep Club is dit bekend terrein.

Op deze locatie zijn we verzekerd van veel Offroad spektakel.
Het bos heeft een zand/modder achtige ondergrond. Zeker bij nat weer wordt het parcours zeer uitdagend. Het terrein is afhankelijk van de weersomstandigheden middelzwaar tot zwaar te noemen, doch zoals altijd zijn ook de standaard jeeps van harte welkom.

Programma zondag 7 Mei – Academy Landsard
09.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
10.00 uur/12.30 uur: Academy
12.30 uur/13.30 uur: Lunch bij: “De Frietwagen”
13.30 uur/16.30 uur: Academy
17.00 uur: Einde evenement

Adres Landsard
Landsardseweg 30 (Veldhoven)
Tegenover huisnummer 30 rijdt u het onverharde pad op, dit is de ingang van het terrein.

Coördinaten : Latitude 51°27’42.08″N Longitude 5°22’5.20″E of in GoogleMaps

Uitverkocht!