Jeep Weekend Moergestel – Veldhoven (Landsard)

JeepClub Nederland organiseert in het weekend van 9 en 10 juli een gecombineerd evenement. Zowel op zaterdag 9 juli als op zondag 10 Juli is er de mogelijkheid tot het rijden van een tour in het Brabantse land (er zijn 2 tours!) Op zondag 10 juli is er ook de Academy op “de Landsard”. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen een tour te rijden. Het terrein De Landsard is alleen op zondag 10 juli beschikbaar voor de JeepClub!

Voor dit Jeep Weekend wekken we de Jeep camping uit 2019 weer tot leven. Deze is te vinden in de achtertuin van Kees en Christine Geerts in Moergestel (Reedijk 7, 5066 CS Moergestel).

ZATERDAG 9 JULI
GPS Tour (+/- 85 km) door het mooie Brabantse land. Voor meer uitleg over GPS klik hier.

Download  hier de handleiding voor OsmAnd Maps & Navigation.
Download hier de handleiding voor Locus Maps.

Programma zaterdag 9 juli
09.30 uur: Ontvangst met koffie/thee
10.00 uur: Inschrijving / Start tour (GPS – vooraf te downloaden via de website in GPX formaat)
17:00 uur: Borrel op de camping
19:00 uur: American style BBQ op de camping. (ieder zorgt voor zijn eigen vlees/vis/salade/drank en BBQ en we zetten de BBQ’s bij elkaar).
21:30 uur: Kampvuur

ZONDAG 10 JULI
Jeep Academy op het terrein “De Lansard” in Veldhoven. Dit gebied, dat bestaat uit een kartbaan, een motorcrossbaan en een jetski plas behoort tot één van de uniekste gebieden in de regio. Voor veel leden van de Jeep Club is dit bekend terrein.

Op deze locatie zijn we verzekerd van veel Offroad spektakel. Blauwe, rode en ook zwarte routes maken deze dag tot een waar feest.
Het bos heeft een zand/modder achtige ondergrond. Zeker bij nat weer wordt het parcours zeer uitdagend. Het terrein is afhankelijk van de weersomstandigheden middelzwaar tot zwaar te noemen, doch zoals altijd zijn ook de standaard jeeps van harte welkom.

Het is een vrij rijden evenement voor rood en zwart, voor blauwe rijders zijn er enige Marshals beschikbaar als begeleiding. Dit alles natuurlijk onder het motto niets moet alles mag.Er zal een frietkar aanwezig zijn waar we tijdens de lunch heerlijke frieten en snacks kunnen kopen.

Programma zondag 10 juli – Academy Landsard
09.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
10.00 uur/12.30 uur: Academy
12.30 uur/13.30 uur: Lunch bij: “De Frietwagen”
13.30 uur/16.30 uur: Academy
17.00 uur: Einde evenement

Adres Landsard
Landsardseweg 30 (Veldhoven)
Tegenover huisnummer 30 rijdt u het onverharde pad op, dit is de ingang van het terrein.

Coördinaten : Latitude 51°27’42.08″N Longitude 5°22’5.20″E of in GoogleMaps

Als je op zondag 10 juli een tour wilt rijden dan is de start op de “camping” (Reedijk7, 5066 CS, Moergestel).

Kostenopgave:    

Zaterdag 9 juli of Zondag 10 juli

Jeep Tour

Leden € 15,= per jeep
Niet Leden € 25,= per jeep

Zondag 10 juli

Jeep Academy

Leden per jeep € 25,=
Niet leden per jeep € 50,=

Jeep Camping
Voor de overnachting(en) op de Jeep Camping vragen wij een vergoeding voor huur van sanitair e.d. €
20,00 per nacht per kampeerplek € 35,00 per 2 nachten per kampeerplek. Voor een caravan, camper of tent, auto, beperkte stroom ter beschikking (geen kachels etc).

Honden zijn welkom! Reservering camping via: christine@geerts-engineering.nl Na ontvangst van de camping bevestiging verzoeken wij je om het bedrag (voor de camping) vooraf te voldoen.

De kosten voor de Academy of voor de tour dienen contant of per pin te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie (Als je alleen zondag voor de Academy komt, dan kun je bij de Landsard betalen).

LET OP:
Maak bij de inschrijving hieronder een keuze uit één van de nummers 1 t/m 6.