Jeepweekend Knullwald 2024 (Böser Wolf)

In het weekend van vrijdag 21, zaterdag  22 en zondag 23 juni 2024 organiseren wij weer een Jeepweekend op het Offroad Park Böser Wolf in Knüllwald (Duitsland).

In het midden van Duitsland, gelegen aan de A7, in het Knüllgebergte, kun je niet alleen prachtige natuur vinden, maar ook non-stop actie op het circa 70ha grote park. Dit prachtige park biedt volop mogelijkheden voor zowel de gevorderde als voor de minder ervaren Jeeper.

Op dit terrein is een uitgebreid netwerk van paden beschikbaar, welke je kunt gaan verkennen. De routes voeren je door beboste gebieden met veel obstakels en door een steengroeve met klei en zandputten, gebroken basalt, watergaten en steile hellingen en afdalingen op verschillende ondergronden.

Op het terrein is gelegenheid tot kamperen, maar in de directe omgeving zijn ook verschillende hotels en meer commerciële campings te vinden voor degenen iets luxer willen.

Voor het reinigen van de voertuigen kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige wasstraat of een hogedrukreiniger. Het is verplicht om bij het verlaten van het terrein de auto (voornamelijk aan de onderzijde) schoon te hebben.

Tijdens dit weekend zullen geen proeven door ons worden uitgezet, we maken gebruik van de reeds aanwezige obstakels en paden in het terrein.

In tegenstelling tot normale Academy’s gaan we ook geen groepen begeleiden met Marshals. Er zullen wel enige Marshals en bestuursleden aanwezig zijn, die je altijd om raad kunt vragen

Het programma voor dit weekend is als volgt

Vrijdag  21 juni:

Vanaf 15:00 uur welkom op het terrein en inrichten kampeerplaats. Vooralsnog is vrijdag vrij rondrijden helaas niet mogelijk omdat er dan nog werkzaamheden zijn. Het kan zijn dat er bij aankomst er wel iets met de terreineigenaar te regelen is.

 

Zaterdag 22 juni:

  • Officiële opening om 10:00 uur
  • 10:00 uur terrein open voor rijden
  • Om 18:00 uur sluit het terrein voor vrij rijden

Zondag 23 juni:  

  • Ontbijt op eigen gelegenheid,
  • 10:00 uur terrein open voor rijden,
  • 18.00 ontruiming kampeerterrein / aanvang thuisreis,

Kostenopgave:

De inschrijfkosten bedraagt  € 35,00 per jeep, per dag.

Wil je 2 dagen rijden dan wordt de totaalprijs € 60,00.

Wil je op het terrein met eigen tent, caravan of camper overnachten dan kost het € 13,00 per persoon per nacht.

De auto MOET voor het verlaten van het terrein schoon gespoten te worden, dit laatste kost €3,00. Dit kan met de hogedrukreiniger of met de aanwezige wasinstallatie voor voertuigen.

LET OP! De kosten dienen bij het opkomen van het terrein betaald te worden bij de receptie van Böser Wolf.

Er kan niet per pin betaald worden, alleen contante betaling is mogelijk !!!!

Aanmelding: 

Deelnemende voertuigen dienen voorzien te zijn van een geldige verzekering! De groene kaart dient op het terrein in het voertuig aanwezig te zijn!!

De inschrijving dient uiterlijk 16 juni a.s. bij ons binnen te zijn.

Coördinaten en adres:

Offroad Park Böser Wolf
Knüll Walder Tagebau GmbH & Co Betriebs KG
Hellwigwerke 4
34.593 Knüllwald-Remsfeld

coördinaten:  51.012783N   9.468337E   

Uitverkocht!