Jeepclub eXperience.

De Jeepclub eXperience is in het leven geroepen om te proberen de horizon van de evenementen van de Jeepclub wat te verbreden, of net als in een Jeep de wat onbekende paden te zoeken.
Natuurlijk gaan we er tijdens een Jeepclub eXperience met de Jeep op uit, maar het kernwoord is hier toch wel ‘Club’.

We hebben een enorme diversiteit aan leden binnen onze club met totaal verschillende achtergronden en talen, die tijdens evenementen ook nog eens prima met elkaar overweg kunnen… Dat lijkt normaal, maar is eigenlijk juist heel uniek tegenwoordig.
Dat facet proberen we uit te vergroten, door het bestaande programma van toeren en terreinrijden een klein beetje op te rekken. Misschien iets vaker uit de Jeep stappen om overleg te plegen, of met activiteiten waar we dan helemaal geen terreinwagen bij nodig hebben.

Als eerste Jeepclub eXperience hebben we tijdens een tour een bezoek gebracht aan delen van de Hollandse Waterlinie, waarbij opdrachten moesten worden volbracht. Een erg mooie rit waarbij we er in slaagde om de routine van een bolletje-pijltje rit te doorbreken.

We kunnen best even de Jeep uit zonder alleen te moeten eten of plassen, dat bleek na die eerste eXperience. Dus gingen we verder en hebben we iedereen uitgedaagd om hele puzzels op te lossen om via coördinaten een rit te voltooien. Dat er enkelen zelfs over de grens met België terecht kwamen geeft wel aan dat het niet altijd appeltje eitje is.

 

Bij latere eXperience ritten hebben we zo’n beetje alle (voor ons) bekende manieren om een route aan te geven in één rit gepropt, of tijdens een geweldige Halloween avond zelfs een rit zonder enige geschreven begeleiding met succes voltooid

.

Het X-team van Jeepclub Nederland staat altijd open voor nieuwe out of the box ideeën, er zijn er vast nog talloze.

Tot de eerstvolgende eXperience! Het X-team

Experience