Onder de leden van de Jeepclub hebben we naast het bestuur ook nog  een 12 tal Marshals en een 20 tal Crewmembers. Zij spelen een belangrijke rol bij de organisatie van de diverse events gedurende het jaar.

De Marshals en crewmembers verzorgen de opbouw/inrichting van de academy terreinen. Denk hierbij aan het uitzetten van de proeven en het aankleden van de ontvangst, het plaatsen van brandblussers etc. In geval van een tourtje worden de Marshals en Crewmembers ook ingeschakeld voor controleren van de route.

De Marshals hebben daarnaast ook nog de taak van het begeleiden van leden in het terrein.  Bij een academy biedt Jeepclub nederland de leden de mogelijkheid om onder begeleiding van een Marshal het terrein rijden onder de knie te krijgen. Dit zijn dan met name de beginnende leden (blauwe categorie). Bij aanvang van een academy worden de leden ingedeeld bij een Marshal, de groep is meestal 5 a 6 auto’s groot, dit is afhankelijk van de beschikbare Marshals en deelnemers. Onder begeleiding van deze Marshal gaat de groep het terrein in om daar de uitgezette proeven te rijden. Men gaat vervolgens gezamenlijk de proef bekijken hoe deze te rijden. Vervolgens gaat men 1 voor 1 deze proef rijden onder toeziend oog van de Marshal (s)

De Marshals en Crewmembers krijgen elk jaar een gedegen opleiding. Deze opleiding bestaat uit een EHBO training AED training en  hulpverlening, brandbussen etc. Dit om bij een ongeval doelgericht hulp te kunnen bieden.

Klik op onderstaande link om een podcast te beluisteren waarin 1 van onze lede geinterviewd is over het wel en wee van een Marshal.

Podcast Mannen met een Hobby

 

Onze sponsoren

Zij ondersteunen JeepClub Nederland

terrein.nu

Camping Le Prahay

4offroad

Schoonhoven Keukens en Interieur

VHN Notarissen

Tenback Auto’s

Rob

Meijer, Metaal & Montage

Mobility Group Haaker

Maasbach 4×4 Service

Jeepparts

Jeep

Dorigo-Rosbag

Cherokeeparts

Car Service Tiel

Americars

Marshals & Crewmembers