Over de JeepClub:

De JeepClub

JeepClub
Gezellig, veel evenementen en voor alle Jeepers!

De in 2002 opgerichte vereniging heeft als doel alle Jeepers in Nederland te verenigen, om zo het go-anywhere en do-anything gevoel echt te kunnen ervaren. Iedere Jeeper is welkom, van jong tot oud, in bezit van een Jeep, ongeacht het type. Of dit nu een Willy, Grand Cherokee, Renegade of Wrangler is, met 4wd of 2wd. De club wil voor iedereen de mogelijkheid bieden om met de Jeep een stuk vrijheid te genieten, maar ook om vaardigheden eigen te maken, ervaringen te delen en om je eigen grenzen, met je eigen Jeep, te verleggen. Datgene te beleven waaraan je dacht toen je voor het eerst het stuur van een Jeep in handen nam.

 

Wat organiseert de JeepClub zoal?

Minimaal 10 evenementen per jaar. Van JeepAcademy in het terrein om je vaardigheden verder te ontwikkelen tot JeepTour. Waar we zoveel mogelijk via onverharde wegen de mooiste delen van Nederland ontdekken. Regelmatig gaan we ook voor een (lang) weekend naar het buitenland. Verder zijn er nog het JeepCamp, JeepClub Startersdag en JeepClub Experience.

 

JeepAcademy
Het verleggen van grenzen.

De Academy is bedoeld voor de Jeeper die de vaardigheden en vertrouwen in het offroad rijden wil verkrijgen. Tevens is de Academy geschikt voor de meer ervaren offroader die zijn/ haar techniek verder wil uitbouwen. Ontdek hoe jij en je Jeep bepaalde situaties aan kunnen. Je leert onder begeleiding van de Marshals van de JeepClub hoe steile hellingen en afdalingen genomen kunnen worden, hoe uitgezette proeven te nemen en wat je juist wel en juist niet in bepaalde terreinomstandigheden moet doen. Er zijn proeven voor ieder niveau. Ook bij de meer ervaren Jeeper straalt de lol ervan af. JeepAcademy zal je het vertrouwen, de vaardigheden en de ervaring geven voor alle situaties en wordt als zeer gezellig ervaren.

 

JeepCamp
Touren door moeder natuur.

Een mooie uitgezette bolletje-pijltje tour door de natuur, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de onverharde weg. Gezellig voor het hele gezin en prima met iedere standaard Jeep te rijden. Ook zonder ervaring. Nieuwe rijders kunnen meerijden met een groep meer ervaren rijders. Tijdens en na afloop van de JeepTour is er natuurlijk altijd ruimte voor een gezellige lunch of diner met de andere rijders van de tour.

 

JeepClubTravel
Meer over JeepClub Nederland.

Alle marshals en het bestuur bestaan uit vrijwilligers. Zij krijgen jaarlijks o.a. een BHV training speciaal voor het offroad rijden, wat het rijden voor de leden nog veiliger maakt.

Op deze website staat actuele informatie over o.a. activiteitenagenda, kosten v.h. lidmaatschap en foto's van evenementen. Alle informatie over onze club vind je hier.

Ook op onze Facebook pagina of op Twitter vind je informatie over o.a. onze activiteiten, leuke en interessante dingen over Jeep en de JeepClub plus reacties van onze leden.

Aanmelden als lid kan via de website van de club worden geregeld of op één van onze evenementen. Voor het lidmaatschapsgeld en éénmalige inschrijfkosten kun je deelnemen aan minimaal 10 evenementen per jaar van de JeepClub Nederland.

Een dagevenement kost circa € 25,- per jeep. Niet leden betalen een toeslag.

Onze Promo-Folder:

Buitenzijde folder:

JCNFolderVoorkant1

Binnenzijde folder:

JCNFolderBinnenkant1

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere